Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:38

Evaeva Garfie

Ta naše rodina na městskou turistiku moc není, ten Řím mi dali docela sežrat, furt se všichni pošťuchovali a prali a k tomu si věčně někdo nespokojený stěžoval u mě.

kdyby sem razorblade napsala o té Malaze dřív, jedeme asi tam. Prosazoval to dost muž, ale na můj dotaz, co se tam dá dělat, mi řekl, že neví, ale jsou tam hezké ferraty. To je ideální program pro naši zrakvenou rodinu.

Já už jsem měla rozmyšlenou tu Itálii a bylo týden do odjezdu. 

Atény mám na seznamu, ale tak hned to nebude. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:50

continuity kluci jsou na města ještě malý, ale loni tu Kodaň dali skvěle. Letos se na takovou dovolenou nechystáme, i ty alpy s kojencem budou až až. Ale výhledově určitě dáme tu Andalusii. Je to pro mě trochu prozření, že nejlepší to není v květnu, ale třeba už v březnu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 08:52

continuity já bych týden na Ischii netrávila ani v sezóně, já na tohle moc nejsem, ale třeba v tom dubnu by to mohl být pěkný výlet.

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 20. února 2024 08:59

Evaevamožná je to ještě lepší v květnu, to nemám zkušenost, ale prázdniny jsou v březnu. 

Ačkoliv ty květnové svátky má cela Evropa a to je Armageddon tak nějak vdsude. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 09:03

continuity právě že loni v květnu bylo v malaze ke 40 stupňům. To je extrém, ale 28 může být běžně a to už je na městskou turistiku ve středomoří dost. Tak možná duben.

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 20. února 2024 09:28

Evaevamě přišly ty teploty 12-17 stupňů úplně v pohodě, ale dva dny pršelo a včera už mělo zas pršet. Nás to zas tak nebrzdi v rozletu, ale někoho by mohlo. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 12:41

Evaeva My jsme tak napul. Pulka mesto a pak presuny,kam nas to zavane. Na jednom miste jsme nestastni. Ted nam kluk treba usnul ve 12 v aute, tak jsme to stahli do hor a zase bomba. V mestecku je i neco otevrene, fantasticke zakusky v cukrarne a kluk pospava v aute primo proti nasemu stolku. Jako rada bych i nejakou turu ale nosit ho uz je hrozny. A s temi terminy, treba zacatek cervna na Mallorce uz bylo 35 to bylo uz strasne moc. V Andalusii bude peklo. Vazne ten brezen asi. Tam bych chtela taky moc moc. Ale projit si Granadu, Cordobu i Sevillu. Vsechno je to myslim blizko. Ale to by muj kluk nedal a manzel asi taky ne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 13:09

Josno já to studovala loni a zas tak blízko to není, jedině jako roadtrip, což bych ráda, ale to musejí být větší. Ale právě jsem si říkala, že klidně teď Málagu a Sevillu třeba zase jindy. My jsme s dětmi ty roadtripy omezili, ale zase nechceme ležet na pláži, nakonec se jako ideální jeví ty hory. Ale roadtripů se nevzdávám, chtěla bych jednou určitě Island a Irsko, možná Norsko,... Akorát musím počkat, až budou větší, muž zase takový nadšenec není a to je s takhle malými dětmi potřeba.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 20. února 2024 18:12

continuity na Ischii jsem byla vloni první víkend v září a na pláži i v městě to bylo v pohodě. Zadne davy. Asi jako jedine misto v Neapolskem zalivu. Rozhodně bylo více lidí v týdnu na Capri či Positanu. Nekoupali jsme se v Sorrentu, kde místní plovárna vypadala velice lákavě. A příště to chci napravit.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:32

Dneska pokracovalo uzasne pocasi, Garda a jezirka v okoli. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:34

A take jedna stredoveka vesnice nad gardou, kde jsme byli sami. Uplne vyladena! Canale di Tenno. A ty vyhledy byly famosni

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2024 19:38

Evaeva Aha, no to bude asi pravda, ze zase tak u sebe ta mesta nebudou. Island a Norsko bych taky moc rada. Irsko me kdysi moc nenadchlo. Nwbo spis nenadchlo tolik, jak jsem cekala. Ale to bylo hlavne Dublinem, kde jsme nemuseli byt tyden, ale klidne den. Jenze jsme tam meli kamarady a byli u nich. Wicklow a Killarney uz byly krasne. Ale opet treba Cork za me neni nutne videt. Vic jsme nestihli...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2024 20:11

Jos máte krásně

My byli kdysi ve Skotsku a moc se nám tam líbilo, tak to Irsko bude asi podobné. Ale týden na Dublin je určitě moc.

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:44

Evaeva Dublin neni velky, teda to centrum, na 2 dny v pohode. A ta jizni oblast kolem Killarney se mi asi libila vic nez zapad kolem Galway, kde jsme byli vloni. 

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 20. února 2024 20:48

Jos

Krasa

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. února 2024 14:23

A vitezem nejlepsiho ubytovani se stava Verona. Ubytovani na posledni chvili a spadla mi brada. Nas balkon a ten byt! Za cenu miniaturni cimry v Innsbruku

Offline notna
9259 příspěvků moje polička 21. února 2024 14:31

Jos To je parádní ubytování!

Offline dupali
468 příspěvků moje polička 21. února 2024 14:34

Jos jééé tam to poznávám, na tom náměstí po jedné straně je luxusní bistro La Prosciutteria 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. února 2024 15:00

dupali Dekuju za tip. Ma byt zitra osklivo, tak propatrame ulicky. 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 21. února 2024 15:06

Jos to je paráda! To jste už jen kousek od Julie :)