MP Marge tak ona taková cottage àla slečna Marplová stojí i víc než byt v Londýně, žejo ![]()
Cestování
andulka01 Ano, bohuzel!
MP Marge
Jasně že jsou Státy obrovský a jednotnej styl nelze určit, jen bych si tak tipla, že to skandi tam není tak oblíbený jako třeba v Evropě (kdybych to vzala na procenta třeba)??
A ty small space se mi líběj taky, ale zrovna tam, do omezenýho prostoru, by se ten střízlivej až minimalistickej severskej styl dost hodil!
(mmch paroží a vycpaný hlavy úplně nesnášim, mně se chce doslova zvracet už když na někom vidim ty šperky po mysliveckým dědečkovi - se zubama!
)
Šperky jako grandle? Znala jsem pána a ten dělal naušnice ze zubů divočáka a uměl i mysliecký knoflíky z rohoviny. Já teda taky nejsem příznivec, mám píšťalku na psa z parůžku a kdysi jsem dostala od manžela parohy. :D Vycpaniny souhlasím, po mateřské jsem dostala nabídku vyškolit se v preparování a vzdala jsem to.
MP Marge Jsem v té fb skupině Nebraska Bohemians a dneska tam někdo dával fotky z Houby festivalu v Cedar Rapid. Stěhuješ se na správné místo.
brrr Ja se tomu nemuzu prestat smat! "Houby Festival" ![]()
Rügen

Jedu příští úterý na kratičkej výlet do Olomouce (manžel jede něco vyřizovat na notářství, tak se k němu přidám) a prosím o tipy, co neminout a kde se ev. najíst. Olomouc znám jen zběžně...
Tabea ty se mas! Rujanu mam porad na listu, ale pokazde ji vysoupne neco jinyho :))
Tabea Ach, Rujána je super!
Lenka22 Já už jsem úplně mimo
Ale závidím!!! Každopádně, pokud centrum znáš, klidně bych šla do botanické, myslím, že touhle dobou by to mohla být hezká procházka. Ideálně směrem od Dómu k tržnici, tak budeš mít celou dobu výhled na sv. Michala (což je sám o sobě dobrý tip, během turistické sezony můžeš jít do podzemí a taky na věž a celé okolí je hezké.
Tabea jé, tam se chystame v lete. A urcite tam jeste vyuzijem ten neopren, co od tebe mame:)
Garfie díky za tip!
razorblade brrr tak teď vím, co je ta Rujána.
Nějak jsem po tom nikdy nepátrala a nespojila si to. ![]()
Já jsem asi spíš na jiný destinace, pořád mrznu. Jsme v kempu v Göhren, spíme v Californii a muž je po dvou nocích dost vyřízenej. A já si zase připomněla, jak je močák, co se v noci chodí projít, nekompatibilní s kempováním. Ale syn se konečně dočkal... ![]()
Gatita kam míříte přesně?
Tabea ubytovani mame v Binz. Ale planujem to tam projezdit krizem krazem na kolech, budem tam tyden. Mela bys nejake tipy (pro deti?). Znam jen ten mys a taky myslim, ze ve Straldundu je akvarium, ale resersi jsem jeste nedelala.
Jezdí tu historický vlak s parní lokomotivou. My jeli z Göhren do Binz, odtud jsme jeli vláčkem na kolech k Baumwipfelpfad Prora. Po cestě je i dopravní muzeum. 

Gatita vláček i akvárium doporučuju. Ještě se dá jet lodí tam s vlakem zpět.
Jinak ja ted byla poprve v Amsterdamu a jsem nadsena. Galerie, mesto, atmosfera, street food, vsechno uplne skvele. Dekuju za tipy, ktere jste mi tu kdysi daly (chystala jsem se uz loni, ale vyslo to az ted...). A teda potvrzuju, ze ta vyhlasena muzea je dobre rezervovat predem, a to dost. U jednoho jsem si vzpomnela par dni predem a bylo plno, lovila jsem nakonec z druhe ruky. Ale falesne nebyly, riskla jsem TicketSwap a zafungovalo to.
Nemáte prosím tip na ubytování s dobrou snídaní v Českých Budějovicích nebo v okolí? A kde tam jít na dobrou večeři?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje