Kokoska no ale teda ach
moc si to užijte
Cestování
Kokoska To jste v blízkosti důležité archeologické lokality Göbekitepe. A jinak jen "ach, Turecko".
Kokoska
Ty se máš!!
Kokoska Zavidim, ale preju ti to ![]()
To pistachiove kafe vypada uzasne!
brrr byli jsme, videli jsme :)

Na fotce to nevynikne, jak je to vsechno jedna barva a ve stinu a musi se samozrejme chodit nad tim po lavce.
MP Marge s kafem to moc spolecneho nema, spis pistaciove kakao. Ale je to zdejsi specialita, tak jsme museli. A jeste v hezke cajovne na bazaru!

V tom potucku plavaly ryby, pro kocku divadlo.
chystam se na dva tydny s obytnakem (rika se tomu tak? vw bus predelanej na spani) na slovensko a chtela bych se podivat do vysokych tater. jake to tam je ve srovnani treba s tirol v rakousku?
a vi nekdo, jak moc tam bude v pulce cervna narvano? nasla jsem si par tur, ale za tipy budu vdecna! spis neco narocnejsiho, ale jeste bez lana
Kokoska to je pekny! byla jsem minulej rok v gaziantepu a okoli a bylo to tam fakt dobry. jste s cestovkou? a kam pokracujete do hor?
Lilly_Ku bez lana vašeho, řetězy nevadí?
continuity ano, myslim bez vylozene lezeckych pasazi kde je potreba vlastni vybaveni, retezy v poho :)
Lilly_Ku z Hrebienka na Zamku, Terrynu,Priecne sedlo a Zbojnicku (tab buď dole nebo se tam dá přespat s pokračovat přes Prielom
Hezká túra je ze Žďáru pres Monkovu dolinu na Jahnaci stit.
Vyhlasena je Orla perc v Polsku, ale nikdy jsem to nešla. Jinak bych nezavrhovala ani Roháče. Dopisu, teď musím teď běžet něco udělat.
Kokoska oh!
continuity super, dik! jeste jsem nasla vystup na krivan.
Lilly_Ku Na cestu ke čtení přibalit od Zdeňka Šmída "Proč bychom se nepotili"
Je to tenké, do obytňáku se vejde.
A moc si to tam užijte!
Lilly_Ku na Krivan se vzkasli, je to akorát úmorná dřina, zajímavé to moc neni. Pokud chcete na nějaký kopec, tak na Rysy nebo ten Jahnaci stit.
V Rohacoch úsek: Ostrý roháč, Trii Kopy, Banikov. To si nejak nakombinujete. Určitě si kupte papírovou turistickou mapu, kde jsou časy. Dá se podle toho orientovat, resp. po prvním dni budeme vědět, jak vám to vychází.
Lidí nedovedu odhadnout, pokud bude hezky může to být Mordor i v cervnu. Lepší z pohledu lidí jsou ty Roháče a Belianske (ta Monkova dolina). Není to tak pohodlne se tam dostat.
Kokoska To jste v blízkosti důležité archeologické lokality Göbekitepe.
zrovna o nem ctu v knizce Usvit vseho, a zajimalo by me jestli jsi ji cetla a co si o ni myslis?
Lilly_Kuještě jsou hezké ty zadní doliny Monkova, Bielovodská a Tichá a nebývá tam tolik lidí.
continuity neni v tech Rohacich nejaky hacek? Myslim, ze jsem tam kdysi chtela jet, ale z nejajeho duvodu jsme pak jeli jinam. Uz nevim proc, jestli tam nebylo ubytovani (chteli jsme udelat nejaky prechod nalehko), nebo voda po ceste nebo to nebylo nejak zavrene? Uz si vubec nepamatuju na ten duvod![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje