Sellin
Gatita nevím, jestli jsme se tenkrát bavily spolu, jak je to s tykáním/vykáním v DE... každopádně tady nám snad nevykal nikdo. Muž, ač původem z Kolína nad Rýnem, kde je to uvolněný, z toho má dost ujímání. ![]()
Cestování
Jezis to je let, co jsme jezdili na Rujanu... my tam teda jezdivali na letni tabor, na jehoz organizaci by bylo pysny i Hitlerjugend ![]()
Bejvalo tam taky strasnejch meduz, jsou tam porad?
barbucha Fakt? Za socíku na pionyrskej do NDR? Ty jo, nás nechtěli pustit ani na závody do Polska...Nikdo nebyl ve straně.
barbucha to bylo do Prory, ne? ![]()
![]()
Medúzy jsem žádný neviděla, ale můžu posloužit jen pohledem ze břehu. Sice svítí slunce, ale 16 stupňů není teplota, kdy bych se vrhala do vody. ![]()
Gatita Kdybyste se náhodou dostali do Göhren, tak velmi nedoporučuju italskou restauraci naproti zmrzlinárně Rialto.
A kdybyste jeli tím historickým vlakem, tak můžete vzít i kolo.
notna na dobrou večeři Klika Kitchen nebo Paluba
Kanjednu dobu se jezdívalo do NDR dost, ale spíš generace moji matky.
Magráta Děkuji!
Normálně to nedělám, ale teď by mi to ušetřilo hodinu spánku
Když pojedu do Vídně s přestupem v Břeclavi, CD mi to nabízí jako jednu jízdenku, ale na přestup 3minuty. Čekají se tam ty rychlíky nebo jak to dělají?
Kan My jako pionýři jeli na tábor vlakem do Rumunska. Já tehdy viděla poprvé moře
.
Kan ja byla po devitce, takze 1972, na tabore nekde u Berlina na 14 dni. Ani jsem nebyla v pionyru.
Tabea To je paráda, snad se tam v příštích letech taky podíváme, mám moc ráda moře na severu
;-)
continuity teoreticky jo, ale uplne bych na to nespolihala. jedna jizdenka znamena ze muzes jet kterymkoliv dalsim:-)
viktorka_od splavu ne, oni jsou prave vázany na konkrétní vlak.
continuity volala bych infolinku. jako pokud ten vlak nema symbol "neceka na pripoje", tak by skutecne cekat mel, no ale u drahy nikdy nevis:-) jinak kdyz to zkousim hodit do kosiku tak jako listek na konkretni vlak mi to ukazuje jen vindobonu co je bez prestupu, ty s prestupem jako volny
continuity minule jsem videla, ze stal na tom stejnem nastupisti, na protejsi koleji, takze prestup byl fakt rychly, ale nevim, jestli je to pravidlo
baltikdíky, já tam zavolám. Běžně to nedělám, ale vstávat v 5:30 nebo v 6:30 je pro mě rozdíl mezi smrti a pohodovým dnem.
Mimochodem jsem se navstevou zrovna trefila do koncertu nejaky Taylor Swift, patrne idolu mladeze... neznam, ale do Stockholmu se sjely straslivy davy, ze se ani neslo pomalu dostat do vlaku/pendlu... zrizenci to slapali do vagonu pomalu jak v Japonsku ![]()
A mnoho podivuhodnych postavicek jsem videla (ale neodvazila se fotit) - to ma ta umelkyne tak podivnej styl, nebo je to jen mistnim zvykem? Holky vsechny do jedny vypadaly jak od cirkusu, vsude flitry, na obliceji i na satech (pokud se ten car latky da nazvat jako saty), hraly vsema barvama a vsecko to jen zarilo... jiny boty nez zlaty nebo stribrny jsem snad nevidela... pod flitrama zmalovany jak doroty...
Teda lidi tady mivaj nekdy zvlastni vkus - oddane cumej na Melodifestivalen a nasledne na Eurovizi, ve finale neni na ulici zivacka... a dost chodej i na koncerty lokalnich zpevaku (vetsinou strasnej sraml), proti kterejm je Eva s Vaskem svetova formace. Tam zpivaj s nima jak o zivot, vytleskavaj div jim ruce neupadnou a kejvaj se do rytmu... takovi vdecny divaci Ein Kessel Buntes, kdyby tady neco takovyho meli (vidim vyslovenou diru na trhu
).
Tak nevim, jestli takhle vymodeny chodej za kulturou vzdycky, nebo jestli to vyzadoval jen aktualni poradatel, ale bylo to dost desny! Jak svetovej kongres pobehlic ![]()
barbuchaTaylor swift je ukaz. Hudbu nehodnotim, ale umí business, vydělala už ranec a má extrémní společenský vliv a nebojí se ho využít, když jde třeba o postoj k protipotratové politice nebo právům sexuálních menšin.
Je to extrémně zajímavá osoba a to jde její hudební styl úplně mimo mě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje