Kokoska A to to na tý fotce nevypadá zdaleka tak hrozně, jak ve skutečnosti. Dítě po tom začalo okamžitě strašně touzit a mě to naopak strašně odradilo. Teď jsme mu splnili jinej sen, cestu nočním vlakem. Jeli jsme z Bergenu do Osla a snad jsme tam nechytli žádný blechy. ![]()

Cestování
Tabeaúžasné
Tabeanádhera ![]()
Evaeva hele, mrznu kudy chodím. Včera to bylo v tom fjordu fajn, svítilo sluníčko, když jsme lezli do kopce k tomu vodopádu, tak jsem šla v tričku. Dneska v Oslu šero a déšť od rána. Já bych život na severu nedala. Ale hřiště jsou v Oslu super. 
Přidám fotky z českého cestování.
Jeli jsme partou puberťáků, co už ráno vypadali takhle

Tabeažít bych tam taky nemohla, hlavně kvůli tmě v zimě. Ale podívat bych se tam chtěla.
Během dne ve městě, kde není KFC a rodiče zajímá historie, tak se tvářili takhle.

A na konci dne vypadali rodiče takhle

Mha a už se všichni těšíte na další společný výlet? ![]()
Je to divný, ale jo. ![]()
Bez puberťáků to bude asi nuda, jet na vylet a nikdo tam nedělá cirkus...
Tabea Zajděte se vyhřát do sauny, co je na lodičce v přista u. Je to celá síť, sauna se rezervuje online. Zážitek jedinečný, sauna s výhledem na operu.
brrr díky za tip! Já jsem bohužel na saunu marná. Nepotím se, ale opékám. ![]()
Tabea Krásný! ![]()
Tabea ale stejne je tam hezky, ze jo?
Mha to je vtipny a trefny. Jako ten prvni se tvaril i muj pre-pubertacek po par km na kole ![]()
Tabea Je to je krásný, zrovna mě napadlo, zda jste s dětmi nebo bez dětí. O tom vlaku Oslo Bergen jsem taky kdysi uvažovala, ale teda o denním a pak jsem někde našla článek, že je tam hrozně nacpano ta trasa turisticky. (ale na druhou stranu tam přece musí být mistenky, takže to je vlastně blbost, že by ten vlak a nádraží byla narvana).
Tabeažít bych tam taky nemohla, hlavně kvůli tmě v zimě. Ale podívat bych se tam chtěla.
ja mam tmu rada, ale zima mi vadi
moora takže taky jen na dovolenou
Já potřebuju slunce, ale toho tam asi v zimě taky moc není (v ty hodiny, kdy je nad obzorem)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje