Cestování
eM tyjo!!!
eM Paráda ;-)
eM wow! Kde tam jste?
Kokoska Základní tábor je v Lehu. Dnes jsme se vrátili z týdenního treku v údolí Markha - překonali jsme dvě sedla (jedno těsně pod 5000, z druhého je ta fotka), spaní v ladackých domácnostech, tzv. home-stay.
Teď máme pauzu a pozítří vyrážíme na druhý trek, tentokrat to bude s karavanou mul a spaním ve stanech. Po cestě sedlo cca 5500 mnm.
Zkusím přidat několik fotek, jestli to místní Wi-Fi ustojí...
eM no to musi byt spousta zazitku! Tesim se na fotky, klidne az po navratu domu.
To mate "kousek" k dalajlamovi do Dharamsaly ![]()
Mha Dýchá se už dobře :). Ale po výstupu z letadla v Lehu to bylo motání hlavy jak s parádní kocovinou. První sedlo jsem taky ještě hodně cítila bolení hlavy (a brala si brufen), ale pak už nic, naštěstí. No ale stejně to do těch kopců funím jak parní mašinka! Je to prostě jiný jak v Alpách :)
Yurutse, 4150 mnm, dům, ve kterém jsme spali. Na polích je obilí těsně před sklizní.

eM Cool!
eM wow ![]()
Prý je to tu tektonicky nestabilní ![]()

Sweet Potato NZ?
edit: nevidím volant, ale spíš je vlevo, že?
eM to musí být úžasný zážitek! Já na to nesebrala odvahu včas, resp. mi vypadla parťačka (kamarádka, co jsme to spolu plánovaly po promoci, si dovolila otěhotnět) a pak práce, děti, teď klouby, takže už jen filmy a fotky
.
Makara Nene, Azory.
Sweet Potato ju, z techhle domku jsem nekde videla takovy jako malinky sidliste, spis naves, ale kde to bylo? Asi v Holandsku nekde.
eM wau!
Sweet Potato Co výstup na Pico?? Bude?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje