Muslik Pisu si na příští rok, mě Balaton nikdy z fotek neupoutal, nepřišlo mi to moc hezke jakože ta příroda, okolí a tak, takže budu rada za tipy. My jsme teď v Chorvatsku a je tu teplo dost, pro mě je to tak hraniční, ty prázdninové termíny na jihu jsou už prostě moc teple;-).
a kde přesně jste? My měli pořád kolem 33C, a přiznám se, že jsem si právě místy připadala jak v chorvatsku, takovou tou vyprahlosti koncem léta.
A tím Balatonem,asi záleží jak kde, ale v té oblasti, kde jsme byli (taková "prdel" Zankai; pak poloostr. Tihany už větší turistarna) to bylo takové rodinné, ne moc turistické, zahlidli jsme různé levandulove "farmy", byli v takovém pidi military venkovním muzeu, různé zvireci farmy, vinarstvi i nějaký ten hrad atd (za me podobne - v necem- Palave), já jsem v tomhle nenáročná (a hlavně to malé dítě beztak nic moc extra zatím nevyžaduje), pro mě bylo podstatne, že tam byl dobrý a zastíněny vstup do vody pro prcky a v okolí toho cela rada hřišť se stíněním. Uvidíme jak za rok, ale letos to pro triletou asi vážně byla lepší volba než to Chorvatsko. Vzdyt ona ani v te vode moc nevydrzi, furt prebihala hriste - voda - hriste, je holt desne neposedna po....obou rodicich. Ale asi to fakt byl ideal spis pro ty menší...