MaeGandal wau, to je super zajímavý! Díky moc! Podle mě, kdyby to nabídli na Airbnb nebo tak něco, tak je o to velkej zájem! :-)
Cestování
První den v Soulu. Počasí jako v prádelně, sem tam prší, slunce schované, vysoká vzdušná vlhkost, teplo. Spousta zeleně, po vyprahlé Moravě příjemná změna. Poprvé používám virtuální simku, doba, kdy jsme sháněli místní sim hned na letišti, je v propadlišti dějin. Metro z letiště přímo do města, opět jsem si vzpomněla na tu trapnost v Praze.
eM
wow
Mnoho povyku pro nic, aneb jak brambůrka nevylezla na Pico. ![]()
Původně plánovaný ranní výstup se zvrhl ve výstup noční. A to já nedávám. Tak jsem to odpískala a přesunula se do druhé skupiny, která si udělsla jen krátký výšlap zhruba do výšky Sněžky.
Nelituju, protože zbytek dne jsme prochodili ve vnitrozemí pod Picem, v nádherné krajině mezi postranními vulkány, jezery, vřesovcem a kravami.

.

Sweet Potato Větrem ošlehané stromy jsou krásné. Takové na vrcholu určitě nebyly!
krása
, z toho že si to vzdala si nedělej nic, já jsem to na Tenerife ani nezkoušela 2700 mi stačilo úplně.
Sweet Potato krasne fotky. A proc jste se rozhodli pro nocni vystup na Pico?
Ginger My ne! Protože východ slunce.
Já nejsem sto v noci fungovat. Dělá se mi zle, i když musím na záchod, natož někam lézt.
Ale z té části, co jsme šli, i z toho, co říkala vrcholová skupina, ten výstup není tak dramatický, jak ho inzerují.

eM smekám!
Sweet Potato to je krasa!
Kokoska ale ta druha fotka je posobiva!
eM Teda!
Sweet Potato Fotky jsou parádní!
Azory v jedné fotce:
Oceán, sopka, zelené stráně, vřesovce a povíjnice.

Tak ahoj, já už musím jít.

Sweet Potato A divoká mrkev (to před tebou).
Sweet Potato ach to je tak krasny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY