continuity tak snad to zaplati firma?
Cestování
Kokoska no zaplatí, ale teda pomalu 10 tisíc za noc je trochu mimo naše pravidla.
continuity jo, devce, to te meli poslat na Frantisek a ne do San Franciska!
Kokoska no zaplatí, ale teda pomalu 10 tisíc za noc je trochu mimo naše pravidla.
![]()
continuity jo, devce, to te meli poslat na Frantisek a ne do San Franciska!
Díky
pojedu to tímto stylem a budu prostě dělat blbou.
Hämeenlinna... puvodne jsem chtela jen na hrad a do military muzea, ale meli v balicku i vstup do byvaleho vezeni, ktery fungovalo do roku 1993 a par cel tam zustalo z toho roku... a nelituju. Bylo to zabavny. Hlavne cast o vezenskych kerkach me desne bavila! A odpoledne i slunicko vysvitlo :))

razorblade to je výlet podle mého gusta. ![]()
razorblade Závidím ![]()
continuity podle meho taky :)))
razorblade krása
Závidím a přeju zároveň. Snad na mě taky jednou dojde....
tina tak vyraz. Ale mozna spis az v podznim jare kvuli pocasi? Dneska ma celej den prset, tak se jedu odklidit do muzea designu v Helsinkach. Nikdy jsem tam nebyla! Jeste jsem teda zvazovala muzeum soucasnyho umeni v Lahti, ale to jsem se rozhodka, ze az priste... at furt neoobjizdim jen ty valecny muzea![]()
razorblade krásný výlet!
razorblade Hämeenlinna (mesto) i Hämeen linna (hrad)
Pres mesto jezdime na chatu, delame tam nakup. A taky tam bydli muzuv stryc a bydlela tam babicka, takze mesto znam celkem dobre. Bylas i v Aulanko? A kousek dal v Hattula je nadherny stary kostel s dochovanyma nastenyma malbama. A jeste o kousek dal v Parola je muzeum tanku.
Friga do aulanko jsem chtela, ale ja na hrade a okoli stravila 4 hodiny, nez jsem si vsechno prohlidla a precetla, takze pak uz mi zbyvala jen leniva pulhodinka v kavarne a musela jsem zpatky do lahti :)))
ani jsem ti nepsala, jestli dnes nebudes v helsinkach, pac jsem si rikala, ze jsi urcite v praci :)
razorblade ja jsem dneska mela byt v Lahti a zkoumat jezerni a kohoutkovou vodu v laborce, ale jsem doma nemocna. Takze stejne nikam nemuzu ![]()
razorblade krása, tam bych se taky chtěla podívat.
A teď mi pojede celej den hlavou Sabaton a Talvisota.
Friga musime to nekdy naplanovat, abychom mohly jit do toho muzea spolecne. Moje airb'n'b se na umeni moc netvarilo![]()
Raduza co se tyce talvisoty, tak jsem byla totalne nadsena Mikkeli, kde byl generalni stab a maj tam k tomu uplne uzasny muzeum! A vlastne se mi libilo i to mestecko, cim jsem starsi, tim vic ocenuju zapadakovy, kdekoliv na svete
razorblade to musime! Ja mam tu museokortti, takze muzu do vetsiny muzei v ramci rocniho poplatku, takze klidne pujdu i tam, kde jsem uz byla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje