Miluju tu vůni. Víc tu je ale divokého fenyklu.

Sweet Potato aha, dik za vysvetleni. ja zas nefunguju ve vedru, to jsem si ted overila v Albanii. Pico me laka uz delsi dobu a ty Tvoje fotky...
Ginger Nejvíc by se mi líbila varianta s přespáním pod vrcholem.
Ginger Na vrcholku je průměrná teplota 10 stupňů.
Takovy sranda vlnky a furt nas tam nechtej pustit!

Kokoska Hezký
Návrat do reality celkem drsný, tak aspoň ještě vzpomínka.

Jeden zapad slunce a dnesni ranni rozdvojena duha. Dvojitou znam, ale takhle rozeklanou jsem jeste nevidela.

Porad fouka, vcera jsme byly na vylete lodi a byla zima strasna. Pri zastavkach na ostrovech to slo, dokonce jsme i vlezly do more, ale na lodi by se snesla zimni bunda.

A jachty u ostrova Scorpios

Kokoska ta duha je parádní, zajímalo mě,jak to vzniká, tak to sem dám
Rozdvojená duha
Tyto duhy jsou velmi vzácné, nejsou to klasické dvojité duhy. Dva duhové oblouky jsou spojeny do jednoho a na druhém konci se rozdvojují. Vzniká při kombinaci velkých a malých kapiček vody což způsobuje, že se vyskytnou dvě různé duhy.
continuity dik, to je zajimavy. Skoda, ze ji byl videt jen kousicek.
Kokoska Ta duha! A třetí ještě vedle.
Kokoskajá jsem původně myslela,že to je nějaký halový jev a ono ne. No každopádně díky, zas jsme se něco dozvěděli. Hlavně ať se vám konečně oteplí.
Kokoska Moře hustý! A duha super, taky jsem to ještě neviděla. V podstatě trojtá, jestli dobře koukám! :-)
continuity neotepli, spis to ma byt ted posledni dva dny nejhorsi. Momentalne visi na obzoru bourka. Jestli ty mraky odtahnou, tak do toho more vlezu, ale s bleskama nad hlavou se mi tak nejak nechce ![]()

Vzpominam na Vari , jak se meli na Korfu.
Prosim vás, kdo ste mi tu radil westerplatte, co přesně se vám tak líbilo? Diky
Prosim vás, kdo ste mi tu radil westerplatte, co přesně se vám tak líbilo? Diky
Já jsem zrovna neradila, ale i mě se tam líbilo, i když nejsem příznivec vojenské historie. Genius loci - památník a pobořené bunkry, ale působilo to spíš chmurně. K moři se tam nedalo - asi z pietních důvodů. Dobré byla plavba tam a zpět - vyhlídka na přístav.
A ještě jsme tam schytali pár jedovatých poznámek od pána z Ostravy, že se ze západních Čech konečně musíme podívat někam, kde se opravdu bojovalo. Asi jsme tím osvobozením Američanama nějaký zhejčkaný.
Archivářka aha, no tak jsem si ověřila, že tam nepotřebuju, diky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.