Ounz me jako fanouska vojenske historie to misto fascinuje svym pribehem a taky tim jak tam zachovali rozbombardovany budovy
Cestování
razorblade díky! No já do vojny fanda moc nejsem a ještě jsem totálně pohořela v nalezení cesty, tak jsem na to trochu zanevřela :)
Ounz Nejlepsi je tam jet linkovym busem od nadrazi![]()
razorblade no ten sem hledala jak šílená právě
appka 'jakdojade' mi radila číslo, ktery neexistuje a když už jsem na to přišla, tak jsem byla tak otrávena, že jsem to odložila a odešla do Montovny, kterou mi radila tuším Muslik , ta mi drobet zvedla náladu a úplně do zenu jsem se dostala v yard cafe, kde jsem srkala černý kafe a zírala na jeřáby a lodě ![]()
edit: jedna z těch lodí, co probublala okolo, měla na boku napsáno 'to Westerplatte' - tolik k mýmu výletu tam ![]()
Ounz jezis chudinko![]()
Kokoska Taky jsem si na tebe nekolikrat vzpomnela. Jako uplne hrozny to nebylo, dokonce dva dny bylo i teplo a slunicko, ale jinak byly bourky, déšť, vitr, zima.
razorblade no ten sem hledala jak šílená právě
appka 'jakdojade' mi radila číslo, ktery neexistuje a když už jsem na to přišla, tak jsem byla tak otrávena, že jsem to odložila a odešla do Montovny, kterou mi radila tuším Muslik , ta mi drobet zvedla náladu a úplně do zenu jsem se dostala v yard cafe, kde jsem srkala černý kafe a zírala na jeřáby a lodě
edit: jedna z těch lodí, co probublala okolo, měla na boku napsáno 'to Westerplatte' - tolik k mýmu výletu tam
jeee to jsem ráda že Montovna a obzvláště to Yard cafe zvedlo náladu :))) jako sedět nahoře a cumet na ty jeřáby, lodě a chladící věže jsem vydržela čtyři večery po sobě a dodnes na tu pohodu vzpominam
Muslik bylo to moc fajn :) díky za tip
a já rovnou vykopávam, kdyby se do trojměstí ještě někdo chystal, k již výše uvedenému doporučím v Gdansku Eklerownia 2.0, a v gdyni polévkárnu gary na ogniu, oboje bylo moc fajn. A na Helu smaženy rybky do krabičky ![]()
jinak kamarád mi poradil appku Coffee trip, možná to znáte a já jsem jediná sto let za opicema, ale přišlo mi to fajn..ukazuje kavárny v okolí a základní informace o nich.
Mulen tak třeba jindy :)
Vari prave sedime na letisti a cekame na let domu. A venku priserne leje, tak nam ani neni tak lito, ze uz jedem. Vyslo to docela dobre, krome dvou dnu, kdy byly velke vlny, jsme do more vlezly kazdy den, vcera to bylo skoro jako v lete. Zima byla jen jedno odpoledne, kdyz prselo, a dost jsme vymrzly na lodnim vylete, i kdyz pri zastavkach na pevnine bylo prijemne a na jedne plazi doslo i na plavani. Takze proti tem strasnym pocatecnim predpovedim vlastne parada.
Uff tam mám konečně schválenou tu sluzebku do Frisca, peripetie na měsíc + letenky a ESTA. Zítra doufám nějak dopadnou hotely a bude to. Obchodní partner mi slibil vyzvednutí na letišti a že se tam o mě trochu postará. Tak doufám, že ta šílená cesta bude stát za to.
continuity Držím.palce, ať tam jsi spokojená a těším se na fotky. Letíš nakonec sama nebo bereš muže?
brrr ne, někdo musí zůstat s dětma mám tam reálně dost práce a ještě ne přímo ve Friscu.
continuity Paráda! ![]()
Ať to stojí za to.
continuity uaaa závidím ti velice, moc si to užij ![]()
continuity wow ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje