Kde jsem byla dopoledne?

Kde jsem byla dopoledne?

Kokoska fíha ![]()
Odpoledne jeden skalni klaster v horach na jihu Peloponesu

A na prochazku Monemvasii, coz je meszo taky ve skale, s hezkymi ulickami nahoru dolu, jsem si zapomnela na pokoji mobil. Jeste ze muz neco vyfotil.
Sweet Potato Děkuji za ochutnávku čaje z Azorských ostrovů, nyní jsem s překvapením objevila tuzemský specializovaný obchod Azorský čaj. Z porcovaných mě zaujal černý patrně s bergamotem (jak by napovídaly kategorie eshopu), svrchní tóny jsou ovocné. Čaj není vůbec trpký, jen lehce dřevitý a také trochu cítím lesní med. Je docela výrazný, ale trochu plochý. Dochuť kovově minerální, možná díky mořskému klimatu. Sypaného musím napodruhé dát víc, nevydal ze sebe všechno. Plnější tělo, jednodušší výraz - určitě chutná jako čaj, ale ve srovnání se světovou kvalitativní třídou průměr. Každopádně mi bylo potěšením.
Kokoska Wau, to je bomba!
razorblade Ten studentskej pokojíček je vězení?
Já teda byla jen na Mírově a to vypadalo podstatně hůř!!
Ten amfitatr je Epidauros
Garfie holt jinej kraj, jinej mrav
a meli tam i saunu!![]()
Klášter Mystra

Mystra
Vypada to jako halda rozvalin a taky je, dochovanych je par byzantskych kosteliku a klasteru.

Kokoska Nádhera, tam bych jela hned. Jaké je tam teď počasí?
Jitka77Ooo, děkuji za recenzi.
4n4 ve dne kolem 30, 28, vecer chladneji. Ale nejak po nedeli se to ma zlomit, ale to vlastne budem o neco severneji. Ted jsme dost na jihu Peloponesu, zitra jedem na uplne nejjiznejsi bod.
GarfieJežíš, teď mi to došlo, já to jen proletla, ale myslela jsem si, že je to vojenska ubytovna:D
Vsude tu jsou olivove haje a sady citrusu, je to hezky pohled. Ale uplne nejkrasnejsi jsou ty stare stromy, jako treba ve stare Sparte

Hledej kocicku!

Kokoska Ty jsi na krásném výletě :-).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.