andulka01 kamarádka byla teď a říkala, že převažovala hotovost.
Cestování
Malvin Ach ty plasty, chápu. Doma se to kupí, od synka.
Vánoční trhy ve Stockholmu, hrůza děs!

Vánoční trhy ve Vídni, chcalo, takže bez lidí. Ale zdálo se mi to bez těch davu nějaké menší. ![]()

Malvin To je hezké! A ten adventní věnec je dost vtipný! ![]()
continuity Možná jsi jen na špatné straně, my tam kdysi šli od hotelu na okraji a kvůli spoustě "minitrhů" zašitých někde v uličkách jsme do centra prakticky téměř nedošli.
Ale je to teda dávno, to je fakt....
barbucha Na lidi podobné jak v Praze, nechápu jak někdo může říct, že jsou v Praze nejhezčí adventní trhy, sortiment nic moc a davy.
Malvin To je hezké! A ten adventní věnec je dost vtipný!
continuity Možná jsi jen na špatné straně, my tam kdysi šli od hotelu na okraji a kvůli spoustě "minitrhů" zašitých někde v uličkách jsme do centra prakticky téměř nedošli.
Ale je to teda dávno, to je fakt....
Trhu je tady porad dost, da se hrat i bingo :D 
barbucha nototo! ja chci na severu vanocni trhy se snehem!
Garfie nene, já to tady znám. Těch trhu je hodně, ale prostě to projdeš mnohem rychleji než když se prodíráš davem.
continuity Mimochodem, tady jsou taky vánoční trhy, něco je v Tokyu a v Jokohamě máme taky, včera jsem tam chtěla, ale nestihla jsem to. A musíš si tam koupit vstupné a nejlépe předem, abys nečekala hodinovou frontu. ![]()
continuity delsi dobu se mi neukazovaly nove prispevky v tomhle vlakne, tak teprv ted koukam na tu krasu. Z polarni zare mam nevim proc trochu strach, ale stejne jsou to paradni fotky. Tromsø znam jen z cervna, takhle se snehem je to teprv ten poradny sever.
Nase cesta do Maroka padla, nejake potize s dopravou nebo co, jeste neni letovy rad a bez nej nejdou resit dalsi navaznosti. Takze misto na poust jedem na Faerske ostrovy, pry tam 300 dni v roce prsi, cozje misto spesl pro me, zavislaka na slunicku a privetivem pocasi.
Kokoska no tak byla tam přesně taková zima, jakou si představujeme, když se řeknou Bílé Vánoce.
Sníh vrže, žádná břečka, žádná sůl.
Ale týden předtím jim do toho sněhu pršelo. Dnes to vidím tak, že jsem si vybrala štěstí na zbytek prosince.
Kokoska Myslím, že Faerské ostrovy môžu byť super. Už som po nich pokukovala, ale zatiaľ som tam nebola. Podľa fotiek, čo som pozerala, by sa mi tam páčilo. Mne sa však všeobecne páčia severské krajiny, Škandinávia, Island, Škótsko. To je dovolenka podľa môjho gusta.
continuity vrzani snehu, to je tady hudba minulosti.
dorota ale jo, ja sever mam taky rada, jen doufam, ze nebude setrvale lejt tejden od rana do vecera. Fotky teda vypadaji dobre, to jo.
Kokoskavzpomeň, co se tady psalo o Maroku. ![]()
Faerské ostrovy zní dobře. Muž oroduje na léto za Azory. No uvidíme podle letenek.
Kokoska Faerské ostrovy, hned bych jela.
Dalsi plany jsou Kapadokie a Valassko, ovsem to rumunske. Oboje v zari, odjezd do Rumunska 5 dni po navratu z Turecka. Kdyz jsem nahlas resila, jestli muzem na tak dlouho odjet, muj muz-workoholik pravil No co, proc ne, vsak jsme duchodci! ![]()
KokoskaFaerské ostrovy? Jela bych hned. V létě jsme viděla nějaké fotky na ig a na některých nepršelo
Ale krásné to bylo všechno. (Já mám asi předky mezi vikingy nebo co
)
Kokoska doufám, že budu v důchodu cestovat tolik jako ty![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje