Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 13:05

Muslik díky. Ozvu se, až se to bude blížit 

Online kocoureksuggy
1361 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 19:50
Reakce na continuity:

Lesní hřbitov v Novém Boru. Rodině jsem řekla, že tam chci pohřbít. V životě jsem na tak krásném, mystickém a zároveň "aktivnim" hřbitově nebyla. 

Zas mi nejdou nahrávat fotky

​Souhlasím. Byla jsem tam před několika lety a dodnes si pamatuji, jak moc se mi tam líbilo. Nikdy jsem nic podobného neviděla, nádherné to mají.

Offline slniecko admin
19461 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 15:52

Praktická otáxka - ake je v Miláne pocitovo uprostred februára (ako jasne, predpoved počasia si viem vygoogliť, ale potrebujem vediet, čo si zabaliť).

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 18:49

slniecko nevim jak v Milane, ale ve Verone a na Garde bylo loni tak 14st. Ale je to loterie, byli jsme tyden a z toho vetsina dni do tech 15 a slunicko. Sedeli jsme i venku. Pak den a pul teplota zustala ale vydatne prselo. A poslwdni den napadl asi metr snehu az jsme hodiny stali v prusmyku. Letos jedeme v tom terminu taky. Ve meste jsem myslim mela trech coat a pod nim svetr. V zaloze sala a cepice. 
Ale vyhoda byla pomerne malo turistu vsude. Zo same rok predtim v kvetnu v Bergamu a Comu. To zas bylo paradoxne chladno na kveten a neli jsme vlastne stejne pocasi jako v tom unoru

Offline slniecko admin
19461 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 19:14

Jos uf, to vyzera na akciu "zabalit radsej všetko"....

Vidíš, ciapku nemam inu ako sportovu ziadnu (aj tak vsade v meste chodím autom) a plast do dazda tiez nie...bude sa nakupovat.

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:10

Garfie   to je krásný. Ja počítám, že se do Asie asi nikdy nepodivam, tak se muzu kochat alespon takhle

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 08. ledna 2025 17:30

Možná je to spíš přiznání, ale jeden náš známý, který často jezdí do Afriky, právě jede na gorily a má jako spolucestovatele Marka Orka Váchu. To je cesta, na které bych chtěla být. Jenom bych mlčky spolucestovala!

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 17:47

Potrebovala bych inspirovat. Rysuje se moznost pobytu ve Svycarsku (asi uprostred, Interlaken), jeli bychom autem, tak bych to rada spojila jeste s necim - par dni tady, par dni tamhle, koupani, hory.  Jenze jsem zatim vymyslela akorat Lago di Garda. Uvitam jakekoli tipy na jakakoli mista atraktivni pro deti, sever Italie (tady klidne i treba kempy s bazenem pro deti), Svycarsko. To je zas otazka, ale potrebovala bych nahodit udicku, kdo region zna?

Offline continuity
42332 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 17:59

Gatita zásadní dotaz: kdy tam budeš?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 17:59

Gatitaradu nemám, ale závidím!

Snad jen, že v srpnu bych se vyhla gardě. (Nevím teda, kdy jedete.) Byli jsme tam a bylo tam přelidníno, že jsme zdrhli zpět do dolomit. 

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 17:59

Gatita a jak dlouho?

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 18:23

continuityTermin jeste nevim, predbezne druha pulka srpna.

Makara Chtela bych tak max 2 tydny. Tyden v tom Svycarsku a neco k tomu, bud po ceste nebo na severu IT. 
Evaeva beru tipy i na Dolomity!

Ja jeste nevim. Svycarsko by me asi vybrat nenapadlo (i kdyz hory v lete miluju),  ale mame moznost rozumneho ubytovani, tak bych snad i jela:) Akorat pro nase deti tohle neni idealni dovolena. Loni se jim v Alpach sice libilo, ale bylo to jen par dni a zbytek nejake koupani. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 18:28

Gatita my byli ještě bez dětí, ale zkusím si něco vzpomenout. Kdybyste přecejen chtěli k té gardě, tak ty okolní jezera jsou klidnější. Je to tam moc hezké, ale zvážila bych to. Jednak tam bude horko a pak v srpnu mají dovolené Italové. 14 dní v horách je asi dlouho, ale když to položíte švýcarskými městy, mohlo by to být fajn

Ve Švýcarsku byla s dětmi, myslím, MPLee 

Offline continuity
42332 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 18:45

Gatita v srpnu se na gardu vykašli, obecně na celou Itálii. Mají tam všelidové prázdniny. 

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 19:33

Gatita já bych si našla něco zajímavého v Rakousku/Nemecku (třeba u jezer) na půl cesty tam i zpět vždy na dvě noci. Věřím, že hvězdicově z místa ubytování v CH najdete dost lákavých míst. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 19:44

Gatita dobré by mohlo být Bodamské jezero. 

Online Mha
příspěvků moje polička 09. ledna 2025 20:28

Archivářka

A Orko by ti do toho furt kecal:)) 

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 20:40

Makara asi jo, to je nejschudnejsi varianta. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 20:46

Gatita Byli jsme primo v Inetrlakenu a okoli, loni v lete v srpnu! Byla to asi nejkrasnejsi evropska dovolena! Na hodne mist jsou deti v lanovkach i do 12 let zdarma, v kazdem stredisku nejaky program pro deti, koupani take hodne. Meli jsme teda karavan a bydleli v kempech. Kdybys mela zajem, poslu ti nas program :-) 

Jo a cestou zpet jsme se stavovali na 4 dny u Lago di Como a litovali jsme toho dost, po to. svycarsku to bylo takovy.. zbytecny

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. ledna 2025 20:51