Muslik díky. Ozvu se, až se to bude blížit
Cestování
Lesní hřbitov v Novém Boru. Rodině jsem řekla, že tam chci pohřbít. V životě jsem na tak krásném, mystickém a zároveň "aktivnim" hřbitově nebyla.
Souhlasím. Byla jsem tam před několika lety a dodnes si pamatuji, jak moc se mi tam líbilo. Nikdy jsem nic podobného neviděla, nádherné to mají.
Praktická otáxka - ake je v Miláne pocitovo uprostred februára (ako jasne, predpoved počasia si viem vygoogliť, ale potrebujem vediet, čo si zabaliť).
slniecko nevim jak v Milane, ale ve Verone a na Garde bylo loni tak 14st. Ale je to loterie, byli jsme tyden a z toho vetsina dni do tech 15 a slunicko. Sedeli jsme i venku. Pak den a pul teplota zustala ale vydatne prselo. A poslwdni den napadl asi metr snehu az jsme hodiny stali v prusmyku. Letos jedeme v tom terminu taky. Ve meste jsem myslim mela trech coat a pod nim svetr. V zaloze sala a cepice.
Ale vyhoda byla pomerne malo turistu vsude. Zo same rok predtim v kvetnu v Bergamu a Comu. To zas bylo paradoxne chladno na kveten a neli jsme vlastne stejne pocasi jako v tom unoru
Jos uf, to vyzera na akciu "zabalit radsej všetko"....
Vidíš, ciapku nemam inu ako sportovu ziadnu (aj tak vsade v meste chodím autom) a plast do dazda tiez nie...bude sa nakupovat.
Garfie to je krásný. Ja počítám, že se do Asie asi nikdy nepodivam, tak se muzu kochat alespon takhle![]()
Možná je to spíš přiznání, ale jeden náš známý, který často jezdí do Afriky, právě jede na gorily a má jako spolucestovatele Marka Orka Váchu. To je cesta, na které bych chtěla být. Jenom bych mlčky spolucestovala!
Potrebovala bych inspirovat. Rysuje se moznost pobytu ve Svycarsku (asi uprostred, Interlaken), jeli bychom autem, tak bych to rada spojila jeste s necim - par dni tady, par dni tamhle, koupani, hory. Jenze jsem zatim vymyslela akorat Lago di Garda. Uvitam jakekoli tipy na jakakoli mista atraktivni pro deti, sever Italie (tady klidne i treba kempy s bazenem pro deti), Svycarsko. To je zas otazka
, ale potrebovala bych nahodit udicku, kdo region zna?
Gatita zásadní dotaz: kdy tam budeš?
Gatitaradu nemám, ale závidím!
Snad jen, že v srpnu bych se vyhla gardě. (Nevím teda, kdy jedete.) Byli jsme tam a bylo tam přelidníno, že jsme zdrhli zpět do dolomit.
Gatita a jak dlouho?
continuityTermin jeste nevim, predbezne druha pulka srpna.
Makara Chtela bych tak max 2 tydny. Tyden v tom Svycarsku a neco k tomu, bud po ceste nebo na severu IT.
Evaeva beru tipy i na Dolomity!
Ja jeste nevim. Svycarsko by me asi vybrat nenapadlo (i kdyz hory v lete miluju), ale mame moznost rozumneho ubytovani, tak bych snad i jela:) Akorat pro nase deti tohle neni idealni dovolena. Loni se jim v Alpach sice libilo, ale bylo to jen par dni a zbytek nejake koupani.
Gatita my byli ještě bez dětí, ale zkusím si něco vzpomenout. Kdybyste přecejen chtěli k té gardě, tak ty okolní jezera jsou klidnější. Je to tam moc hezké, ale zvážila bych to. Jednak tam bude horko a pak v srpnu mají dovolené Italové. 14 dní v horách je asi dlouho, ale když to položíte švýcarskými městy, mohlo by to být fajn
Ve Švýcarsku byla s dětmi, myslím, MPLee
Gatita v srpnu se na gardu vykašli, obecně na celou Itálii. Mají tam všelidové prázdniny.
Gatita já bych si našla něco zajímavého v Rakousku/Nemecku (třeba u jezer) na půl cesty tam i zpět vždy na dvě noci. Věřím, že hvězdicově z místa ubytování v CH najdete dost lákavých míst.
Gatita dobré by mohlo být Bodamské jezero.
A Orko by ti do toho furt kecal:))
Makara asi jo, to je nejschudnejsi varianta.
Gatita Byli jsme primo v Inetrlakenu a okoli, loni v lete v srpnu! Byla to asi nejkrasnejsi evropska dovolena! Na hodne mist jsou deti v lanovkach i do 12 let zdarma, v kazdem stredisku nejaky program pro deti, koupani take hodne. Meli jsme teda karavan a bydleli v kempech. Kdybys mela zajem, poslu ti nas program :-)
Jo a cestou zpet jsme se stavovali na 4 dny u Lago di Como a litovali jsme toho dost, po to. svycarsku to bylo takovy.. zbytecny

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje