notna trochu mu závidím a pak si představím tu cestu víceméně na otočku a zas jsem v klidu.
Cestování
continuity To je super!! Tam se jednou musím podívat! :-)
S tou otočkou jsi mi připomněla...vlastně to souvisí i s cestováním-moje učitelka španělštiny zítra odlétá z Tokya domů do Ekvádoru, prakticky na otočku, protože její kamarád o víkendu slaví 50. Žije trvale v New Yorku a letí to oslavit domů za rodiči...a jeho žena mu organizuje tajnou párty se starými kamarády. Drtivá většina z nich žije všude po světě a všichni se sletí, jako málem mě ta historka rozplakala. Příjde mi to neuvěřitelně super a hrozně bych u toho chtěla být!
continuity mně se moc líbí ten most na první fotce
Garfieněco je tam malá Indie.

Garfie zrovna ty to nemáš nijak zvlášť daleko si myslím. A víza vyřešili nějak na letišti.
Garfie To jsou přátelé, jak má být.
Garfie to je krásný ![]()
continuity No ono je to nějakých sedm hodin letu, není to úplně zanedbatelné, jakože si odskočíš na prodloužený víkend. :-)
Garfie a tak cesta do Itálie na lyže je skoro stejně dlouhá a kolik nás si odskakuje na prodloužený víkendy
no jasně že chceme reportáž ze Singapuru ![]()
Garfie no z Prahy je to 15 hodin s jedním prestupem. muz letěl v pondělí večer a zpět bude v pátek. takže pěkně leť.
continuity Co ten batoh Nordace, porad dobre? Ja ho zatim nemam, ale uz bych nejaky potrebovala. Dekuju.
Černá kočka jo, ten mensi nosím do práce a fakt ho miluji, je asi jen 1000x lepší než ten Herschel City, co jsem měla předtím za velmi podobnou cenu. Fakt udržím v batohu poradek a vše najdu.
A ten větší jsem měla zatím jen jednou, ale bez problémů jsem se vešla na dvě noci/tři dny na pracovní účely - včetně večeři. Kdybych jela soukromě, prodlouženej víkend je v pohodě. Akorát, když člověk bere set, tak ta kozmeticka taštička není nic moc - je poměrně neskladná a moc toho nepojme. Navíc, s těmi packing cubes se do toho batohu už nevejde vubec. Koupila jsem si nejaké pouzdro, to je lepší. Takže dal doporučuji, mám ještě ten černý kompresní pytel na špinavé prádlo a ten je taky fajn.
@notna se tuším ptala, jak se nosí. Tak vzhledem k tomu, že měl asi 10kg, to ještě pořád šlo. Sice mám pohodlnější batohy a na túru bych s ním nešla, ale na to popochazeni po městě a letišti dobrý.
continuity Dekuju za recenzi.
Černá kočka kdyby tě cokoliv zajímalo tak se ptej. Jinak je v Praze občas potkám, tuhle jsem viděla na nějakém klukovi zelenej a pro muže bych do něj šla.
andulka01 No jo, jenomže to máš plus cesta na letiště a hned máš den v háji.
Ale kdybych našla kamarádku ochotnou letět, jdu do toho hned! Na podzim se tam bude stěhovat kamarádka (mmch velmi nerada), tak možná potom....;-)
continuity Parádní.
continuity Díky moc za recenzi. Časem si ho koupím. Bude určitě lepší než můj současný.
Ehm, moje odhodlání nezavidet dostava trhliny

continuity to bych zavidela zcela nepokryte :))
continuity krasne fotky! Skoro trochu provokace, ta posledni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje