continuity Haha, trochu mi to připomíná, jak byl v Singapuru pracovně můj muž....jakože hrozně pracovní to bylo, ale teda fotky tomu jaksi neodpovídaly!
Soucítím!
Cestování
Muž posílá Singapur. Z téhle fotky to není vidět, ale na ty střeše rostou stromy.
Na te strese je i bar. Jednou jsme byly s SG na vikend s mamkou a celej jeden den jsme resily, ze vecer jdeme do TOHO baru a musime dodrzet dresscode. Vecer jsme tam dorazily, mamka se rozhlizela kolem sebe, obdivovala nocni mesto a pak rika: "Pekny, pekny, ale nikde nevidim ten hotel, co jeho strecha vypada jak lod!" Smejeme se tomu dodnes. :D
Blaire continuity Nejen stromy a bar, tam je také bazén, pokud se nepletu:-)
Victoria jo bazén měli na střeše v hotelu, to mi poslal hned po příjezdu.
Garfie
má fotit schůze nebo co?
Blaire continuity Nejen stromy a bar, tam je také bazén, pokud se nepletu:-)
Jj, je tam. :)

Evaeva No ale pláže?? ![]()
Garfie To určitě jenom šel okolo pláže cestou na pracovní schůzi ;o)
Vlomím se do diskuze o Singapuru s dotazem na Chicago. Rýsuje se mi cca den a půl, možná dva dny volna v Chicagu. Poradíte mi, co stojí zato vidět nebo navštívit? Poradila by MP Marge ? Děkuji :-)
Mrs.Robinson Byla jsi už v US? Protože já byla poprvé právě v Chicagu a celé dva dny jsem bloumala mezi mrakodrapy nebo po březích Michiganského jezera. Jo a byli jsme na vyhlídce toho kdysi nejvyššího mrakodrapu, stojíš tam na proskleném balkonu a zíráš dolů.
A v ulicích je docela dost soch, resp. moderních skulptur.
brrr Jojo, byla, akorát vždy jen pracovně, takže ty časové možnosti byly omezené. Zato jsem strávila celý den v ocelárnách US Steel, což byl ovšem skvělý zážitek. A Chicago jsem odtud viděla v dálce přes jezero.
Mrs.Robinson ja bych možná Vegas za ty ocelárny i vyměnila.
Muž pojede v červnu pracovně do Brightonu. Mám jet taky?
continuity já teda určitě, Vegas je dost fantasmagorie. Ale taky je zajímavý to vidět. Lev vpravo je od MGM.
Edit - vyměnila - myslím tím, že radši palmy a oceán než Vegas :)

Benátky uvnitř kasina

continuity no ve Vegas jsem nebyla, takže nemám srovnání, ale huť bych si klidně zopákla :-D
Sweet PotatoBrighton je hrozně hezke město, byla jsem tam jen na jednodenním výletě, a jela bych klidně zas. Melo to tam moc hezkou atmosféru a vyráží se odtamtud na ty pověstne útesy StevenSisters, normálně té tam hodí bus, pak jdeš po útesech pěšky, a pak zase busem zpět. Dokonce jsme tam byli i v tom červnu nebo červenci a nebylo tam tehdy ani moc turistů.
KarjaDík. Mne láká. Ale nevím, jestli na týden.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje