notna Ja bych se do Parize zas rada podivala ale prave se trochu bojim, ze si zkazim minule dojmy. Byla jsem tam 3x a pri kazde navsteve to tam bylo lidnatejsi i spinavejsi, tak nevim.
Cestování
Kokoska Špinavější se mi vůbec nezdála. Nejsem žádný znalec. Ale doporučila bych si přivstat a památky a muzea stihnout dopoledne. To mi přišlo v pohodě. Později už moc lidi. Pak zaplout někam do restaurace a plynule se přesunout do baru. A to s rezervací. Do restaurace bez rezervace jsme čekali 50 min na usazení. U druhé nám řekli přes hodinu. To jsme vzdali. Ve třetí měli taky hodinu. Tam naštěstí měli výdej jídlo sebou, tak jsme si dali večeři na ulici. V únoru :-) Když jsme chtěli zkusit ty vyhlášené.
notna ta prostřední fotka z druhé várky se fakt povedla.
Jinak mně se líbí eifelovka víc, když jen tak vykukuje spoza domů. Prostě ONA....
notna mne by stacilo chodit kam me nohy ponesou a jist syr, bagetu a vino. Ale to bych asi musela jet sama, kdokoli jiny by mel naroky. Takze to asi neni realny.
Černá kočka Hele, já teď koukám na ty lístky do vatikánských muzeí, protože shodou okolností tam chceme s kamarádkama v létě taky, ale na březen jsou s výjimkou 4.3. lístky na každý den....nespletla se nějak?
notna Krásné fotky! ![]()
notna Tak to je skvělé, že se výlet povedl, mám radost! A co dcera? Byla nadšená? Jaký to v ní zanechalo dojem, když si Paříž tak přála vidět?
Černá kočka Já si je naposledy kupovala přes Get your Guide a bylo to v pohodě. Bez průvodce s přeskočením fronty.
notna mne by stacilo chodit kam me nohy ponesou a jist syr, bagetu a vino. Ale to bych asi musela jet sama, kdokoli jiny by mel naroky. Takze to asi neni realny.
Beriem, hocikedy
Janulik03 kdyby na to doslo, jsi prvni na rade!
Garfie Dekuju, divala jsem se ted a opravdu tam ty listky jsou, ted uz tam vidim i ty na 4.3.
Asi jsem delala neco spatne, protoze to tam fakt nebylo.
Byla jsem na strankach m.museivatikani.va, tak snad je to ten spravny odkaz. Jeste me napada, jestli problem nemohl byt v tom, ze na pocitaci jsem si nastavila AJ a ted kdyz jsem se divala na mobilu automaticky mi tam skocila italstina.
continuity 999 Dekuju.
notna Krasne fotky.
Černá kočka JJ, to je správný odkaz. Je to v italštině, ale dá se zvolit jiný jazyk. Tak super, to jsem ráda. :-)
Zimní turistika má něco do sebe! Krimmelské vodopády

Evaeva brrr, je mi zima i z ty fotky!
Evaeva tyjo, to je krásný!
Kokoska ta fotka tak působí. Ve skutečnosti bylo asi pět stupňů a oblačností pomalu začalo prosvítat slunce. Myslím, že tam bylo příjemněji než v Praze ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje