continuity vďaka za radu.
Cestování
MrakoplasKed pojdeš bez sprievodcu, tak tak niekam už zalezies a hlavně to miesto 3,5 hodiny bude trvat dve. ![]()
continuity ale myslím, že musíš hlavně bez dětí
Mrakoplas do nějakého věku je tam vstup zakázán, ne?
Evaeva ja sa tam aktualne nechystam, tak je to jedno :D
Evaeva od osmi let
Gdaňsk a okolí červenec nebo srpen? Z hlediska počasí je to asi jedno
ale co množství lidí, dovolené v Polsku?
Evaeva Druhá půlka srpna. Myslím, že 15.srpna končí high season.
Evaeva my byli koncem července (v době trhu, co je po celém centru Gdaňsku) a přišlo mi to v pohodě.
Evaeva my jsme byli loni přesně na přelomu července a srpna, počasí bylo skvostné a lidi nějak extrémně ne, a to pritom v celém centru města zrovna byly ty velké trhy a ani tak to nebyly žádné davovky ala centrum Prahy
Díky všem. Můžeme jet teda kdykoliv, tím lépe ![]()
Prosím vás, někde tu byly tipy na Krakow. Máme na sobotu lístky do doho solného dolu. Co ještě tam stojí za vidění? Pro dospělé, 18letetého syna a 10letou dceru.
Mulen když si dáte krom hlavní prohlídkové trasy i vstup do muzea (při výstupu na povrch pravá fronta v podzemí), tak si to celé natáhnete minimálně o hodinu a půl, a budete úplně hotový:D
Skotsko obytňákem, nějaké tipy a vychytávky? Mám si koupit fakt nepromokavou bundu? Co smidges? Příjde mi to skoro horší jak to Finsko loni:D
rasaNori Ty malé cerne potvory byly zejména po západu slunce všude. Bez moskytiery na hlavě se nedalo vylézt ze stanu. Nepromokavou bundu spis ano. My tam byli přelom červenec/srpen a pršelo nám hojně - různé typy deště v různou dobu, ale fakt denně aspon malá prehanka. My teda byli puťák se stanem a užili i plastenky.
eM ty jo na to jsem asi zpohodlnela, na putak se stanem:) takže plaštěnku i psovi, píšu si:D
Mulenkromě centra, které doporučuji, určitě Wawel.
rasaNori midges jsou fakt drsny, moskytieru hodne hustou nebo idealne koupit origo az na miste. Jako muzete mit stesti, ze nebudou, ale nespolehala bych na to :)
moora kupovala jsem 2 do Finska, od sea to summit. Ale tam jsme je nevyuzili, tak snad je nebudeme potrebovat ani ve Skotsku:D
Mulen Pod hlavním rynkem je zajímavé archeologické muzeum, židovské město. Vawel mě moc nenadchnul, ale je tam možnost vylézt v rámci nějakého okruhu na věž ke zvonům.
Kdyz se ptáš na Wieliczku na sobotu, to jedete asi na víkend, co? Protože v úterý mají v Krakově vstupy zdarma.
Kodaň koncem května? Co nutno vidět, sníst, zažít?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje