brrr no to práve chceme, vo štvrtok Hrad, takže ďakujem za tip.
Cestování
Kokoska tiež ďakujem, uvidíme, ako to vyjde.
letfenixa pod rozhlednou se da i najist nebo si dat jen kafe a neco dobreho k tomu. Skoda, ze nejezdi lanovka, to by mel Lukasek zazitek.
letfenixa kam nás nohy nesou je nejlepší způsob cestování. ![]()
Kokoskaježiš, no lanovkou by bol nadšený!
Ale nás dnes trochu sklamalo, že sme nevedeli nájsť žiadnu obyčajnú cukráreň, pekaren, samé trdelniky všade.
notna to je zajímavé s tou zidovskou ctvrti v Krakove,ja jsem se tam zase citila hrozne divne. Je teda pravda, ze jsem tam byla sama a byla myslim nedele rano, ale mela jsem tam intenzivni pocit ze tam "nepatrim". Nikde nikdo, hodne rozpadlych domu, ale byl tam super street art, to zase jo...

letfenixano jo, to je centrum:(
letfenixa Zkus se podívat, jestli nebudete mít někde cestou Libeřské lahůdky nebo Ovocný Světozor. Libeřské lahůdky mají po Praze víc poboček a je to mix pekařství, cukrárny a lahůdek. Ovocný Světozor je o něco dražší cukrárna s velkým výběrem chlebíčků a taky mají víc poboček.
Emi ten Svetozor som vizuálne zaregistrovala.
letfenixakdyž se hnete kamkoliv z centra (anděl, Karlín, Újezd), kavárny i cukrárny najdete. Jeden Světozor je zašitý na Václaváku, liberske lahůdky bych nehledala. Mají ucházející koláče a chlebíčky, ale kafe z automatu a zákusky hrozné.
letfenixa mně mně moc nechutná ani v tom Světozoru.
letfenixa Na Újezdě pod Petřínem je cukrárna U Knoflíčků, ta je docela fajn.
letfenixa pokud byste měli cestu na/přes Letnou, tak kousek pod tram zastávkou směrem z kopce je Merhautovo pekařství, mívali tam velký výběr klasického i sladkého pečiva i zákusků a slušné ceny
Mermaid A Erhartova cukrárna a o kus výš Alchymista.
Mermaid ceny u Merhauta mi teda přijdou už dost přestřelený, aspoň za to, co prodávají na Rohlíku nebo na Chodově ve stánku.
Kokoska nevím, jak dnes, píšu, že mívali
brrr jen tě asi opravím, z Vyšehradu spíše na Výtoň do hospody, Vypich je odtud celkem z ruky ![]()
A na Vyšehradě je moc příjemné Bysto café.
https://www.bystrocafe.cz/?utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13257806
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje