continuity muz lyzuje od Noveho roku kazdy vikend, ale holt na te pidisjezdovce v Novem Meste.
Cestování
Ginger V Nassfeldu
brrrMně se líbilo Udine. Tak akorát velké na procházku, vodní kanály, čisté město.
My jsme pokračovali z Innsbruku do Bologně. Moc se nám tu líbí.
brrrMně se líbilo Udine. Tak akorát velké na procházku, vodní kanály, čisté město.
My jsme pokračovali z Innsbruku do Bologně. Moc se nám tu líbí.
brrr co villach a Klagenfurt? V Klagenfurtu je stezka korunami stromů a park miniatur. Obojí teda venku. Je to i hezké město, co si pamatuju.
Evaeva Má tady pršet, takže i ve Villachu a Klagenfurtu. Uvažovali jsme o té Itálii, když už to máme přes kopeček.
brrr jo takhle, tak to jsem nepochopila. Já myslela, že nechcete v dešti na lyže, ale pobyt venku nevadí.
Kokoskajá jsem dnes viděla sjezdovku na Klinovci ve zprávách a kvalita toho sněhu byla od pohledu strašná. My si rikame, že jsme se nalyzovali na dobrém sněhu dost, takže teď už těch piiip nemusíme.
Muž byl minulý víkend v Krkonoších a říkal, že to taky mizí před očima.
brrr Norove predpovidaji zitra dest temer vsude vcetne Brixenu, Udine i Benatek. Akvapark tam nemate?
GingerAs8 je, ale my nemáme plavky. Něco vymyslíme.
continuity ségra je od soboty v Krušných a vlastně jediný slušný lyžování je v Potůčkách, pro děti akorát. Je to v hodně zaříznutým údolí a není exponované slunci. Ale jinak bída, na běžky se asi vůbec nedostanou.
Zamek Jezeri je zazitek i mimo sezonu, ale ten saharsky pisek teda nemusel byt. Vyhledy bohuzel nic moc.

Kdesi v Itálii už kvete kde co

Alvar Aalto studio, stale funkcni, pracujou v nem architekti, kteri se staraji o Aaltuv odkaz a budovy vsude na svete. Kdyz vlastnik jim navrzene budovy planuje rekonstrukci, jsou mu k dispozici. Skoda, ze v ramci prohlidky tam po komentovane casti clovek muze stravit jen pulhodinu. Asi bych tam dokazala sedet dyl. Vtipnou perlickou bylo, ze aby se prostor nenicil, navstevniky u vchodu zujou a chodi se tam jen v ponozkach :)) je to napsany v instrukcich ke vstupence (diky mimosezone se mi dnes rano podarilo sehnat jeste termin na dnesek), tak clovek se muze pripravit, aby mu ponozky ladily s outfitem :))

Příští tejden letím do Lisabonu a má tam bejt fakt hnusně. Nemáte někdo tip, co by se tam dalo podniknout v dešti a zime? Jaky muzeum, restauraci a tak neminout? Klidně hoďte i outdoor aktivity, třeba bude aspon občas hezky...
Vari Klášter Sv Jeronýma, katedrála Sè, muzeum kachliček, čtvrť Alfana.
razorblade
To je bomba! Zouvání by mě nezaskočilo, v Japonsku se zouvá všude! :-)
Vari Oceanarium je skvělé a na půl dne určitě. Pod mostem je LX Factory, kde se v dešti dá taky prijemne zabit čas. Je tam boží knihkupectví. Nebo se jít zajít najíst do Tržnice u nádraží u vody. Odtud se dá jet tramvají do Belemu, kde je klášter jeronymů, který stojí za to. Jestli jedeš s dětmi, tak je fajn i muzeum tramvají. Čtvrt Alfama je povinnost, ale raději bez deště. je tam mnoho schodů kopečků, klouže to. Je mám stejně víc ráda čtvrť Baixa, kde jsou krásné kostely a plno malých krámku, kaváren a bister. Můžeš z dolního města tam vyjít po schodech, historickym výtahem nebo vedle něj je obchodní dům s běžným výtahem a jezdícími schody.
Sweet Potato Malvin Dekuju moc. Jedu bez deti po šesti letech na dámskou jízdu a počasí nás drobet vypeklo. Loni tam tohle dobou bylo 23 a slunečno, letos to vypadá na déšť a 11.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje