Bohajeho. Zejtra, resp. jak vidim už dneska mažu do toho Edinburghu... čert mi to nakukal, anžto už dvě hodiny tady smysluju co si mam vzít na sebe abych nezmrzla/nezpotila se. Dvě noci a dva dny čistýho času, to jest s příručním baťůžkem na spoďáry a ponožky. Už se vidim za outfit icon ![]()
Cestování
barbucha Edinburgh
moc si to užij. Přinejhorším si tam něco dokoupíš, třeba pláštěnku ![]()
continuity Fanal v mlze me uplne pripravil o rec, zazitek silnej moc...a cela Madeira![]()

I cesta do Fanalu byla ![]()
![]()

mirajo ta Madeira vypadá krásně mysticky
Evaeva Líbilo se mi tam moc a Fanal v mlze byl pocit jak propadnout se někam "jinam". Čím dál víc si uvědomuju, že se to dá zažít na druhým konci světa i tady u nás. To budou ty moje jogový výlety /a věk/![]()
Sweet Potato Madeira!
A proc nejsi v Peru? A kdy budes?
Kokoska Protože té známé, co mne tam lákala, se 5 dní před odletem rozbil zub. Ale asi díky bohu, protože tady mi dochází, že netušila, kam se hrne a že by to asi nedala.
Sweet Potato tak třeba někdy pojedeš s někým, kdo ti naopak bude oporou! Když jsem jela naposled s kamarádkou, taky už to nebylo ono, byla bych chtěla vidět víc, ale ona nemohla.
Sweet Potato na Madeiru letím v pondělí, tak díky za hint, vezmu si i něco teplejšího ![]()
SunEclipse Může být fakt všelijak. V horách opravdu klidně 5 stupňů a futeř, mlha, déšť. Samozřejmě ti přeju, ať máš co nejlíp.
mirajo To je jako foto z jinýho světa! ![]()
barbucha Edinburgh
moc si to užij. Přinejhorším si tam něco dokoupíš, třeba pláštěnku
Díky! Ale pláštěnka nebyla potřeba, spíš tak opalovací krém!
Pralo sluníčko, celou dobu... počasí naprosto luxusní. No hele ![]()

Libo-li stylově obléknout i pejska?

A tady něco do outfitů
Málem jsem se uvařila...

barbucha přivezla si to Poppy?
Pěkný výlet!
barbucha nádhera ![]()
barbucha ten výlet by som ti aj trošku zazavidela.
![]()
Mne sa všetky plány rúcajú, kamoška operacia kolena, muž stále nie je fit, dcera preferuje Dubaj, tak lamem vnuka. Chudák s babkou po vyletoch ![]()
No uvidíme
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje