continuity "koncem sezony" je u Baltu co? Srpen? Zari?
Cestování
continuityatrakce si najdu, resp. už jsem koukala. V mezizdrojích už jsme byli, teď bych chtěla sem. Jestli je to všude stejný, tak tím líp. Pojedeme v srpnu, tak doufám, že to s těmi komáry nebude tak horký ![]()
KokoskaČím později v létě tím horší. V Lebe jsme byli 23 a bylo to dost strašné. V Mezizdrojích začátkem července a ještě to šlo.
Vemte si dost repelentu. U Baltu ta koupací sezóna končí v srpnu. No uvidíte, čím míň sladké vody kolem, tím lepší. Blbý je, že tam jsou různé potůčky a retenční nádrže téměř všude.
continuity já si vůbec žádné komáry nepamatuju, byli jsme tam na přelomu června a července a ani nebylo moc teplo, na koupání vůbec.
Nám o to moře zase tolik nejde, spíš počítám s tím, že odpoledne po "vzdělávací" části se děti pohrabou v písku a třeba i vlezou do vody, když bude teplo. Proto chci bydlet nějak poblíž pobřeží, aby jsme to večer neměli daleko.
EvaevaAle děti vloni vypadaly, že JIM o to koupání teda jde:D. To bude hezké, já bych do toho Polska jela hned, ale zbytek rodiny nemůžu přesvědčit, že je to dobrý nápad:D:D
Karja
no ale do moře by nevlezli, nechtěli ani do Lipna
starší se teď teda úžasně rozplaval, ale mladší se naopak začal bát. Mimino teda plave, ale z tolika vody bude asi překvapený. Po cestě plánujeme zastávku v termálech, tak to je snad uspokojí. Právě si myslím, že dvě hodiny v moři vždycky odpoledne jim budou stačit. My bysme to s mužem nevydrželi celý den, v tomto složení určitě ne![]()
Evaeva nene, to asi nebyli my. My byli predloni pobliz Helu, ale v Gdansku zatim ne
Jos ok, to je hned vedle
My to chceme prozkoumat až k lebě
Evaeva My si v Gdaňsku pronajali apartmán v téhle čtvrti. K moři to bylo procházkou přes park. Za kulturou jsme vyráželi MHD. Za mě ideál :o) Ale my tam teda byli až v září a to tam sice nebyli komáři, ale už to fakt nebylo ani na plavání v moři ![]()
DruI díky, prozkoumám to. Asi bych radši bydlela někde v menší obci okolo, ale je pravda, že takhle bysme nemuseli každý den používat auto
Evaeva My když jsme tam byli, tak polovinu pobytu měl manžel konferenci, tak jsme vymýšleli ubytování tak, abych mohla bez větší námahy za zábavou vyrazit s dětmi sama :o)
DruI to je rozumný! Ale není to blbá myšlenka, určitě to zvážíme
V pátek nachozeno v Barceloně 19,3 km, plus interiér Sagrady a P. Marie del Mar
Sezona budiž zahájena. 

na hodinkách 15,3 km. Středně těžký terén, děti ani neusnuly cestou domu. ![]()
Tabea to je hezké! Kde to je?
Weißensee, Allgäu. Jsou tam 4 jezera celkem blízko sebe, z některých míst je možno vidět je všechny. Taky jsou tam zříceniny, což je vždycky dobrej cíl.
Tabea našlo mi to něco na pomezí Německa a Rakouska, to je ono? Vypadá to na zajímavou lokalitu.
Evaeva jj, došli jsme do Rakouska.
Od toho jezera tam je tech tras víc, i nízká obtížnost. Mě nejvíc zaujala trasa "Brauereien und Sennereien" (pivovary a mléčný farmy). Na jednu stranu je zřícenina Falkenstein, na druhou dvě zříceniny vedle sebe (Eisenberg & Hohenfreyberg).
Kousek je Füssen, tam je stezka v korunách stromů a na zemi stezka pro děti, s prolézačkama a tak. Myslím, že tam dole se dá jít i s kočárem. Neuschwanstein taky coby kamenem dohodil.
Tabea to je fakt pěkná lokalita. Určitě si to uložím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje