Nechcete jít místo Columbie radši baťůžkářit do Peru?
To mi přijde krajinově podobné skvělé, možná i lepší a o něco bezpečnější.
Jediný, kdo se divil víc než Američani, když jsem ušla 4 km pěšky, byli Mexicani a Kolumbijci.
Nechcete jít místo Columbie radši baťůžkářit do Peru?
To mi přijde krajinově podobné skvělé, možná i lepší a o něco bezpečnější.
Jediný, kdo se divil víc než Američani, když jsem ušla 4 km pěšky, byli Mexicani a Kolumbijci.
Lilly_Ku Hele a co Réunion? Ten splňuje požadavek na hory, treky i pláže.
A je v EU, velká výhoda.
Kammila Díky. Tak snad na ní také někdy dojde:-)
continuity Nebo Chile, to je taky dobré i na treky. Škoda, že chce Lilly_Ku do Asie
Do Chile chce hrozně muž a když to s USA půjde takto dolů vodou bude to spíš dřív než později.
Mmch vypadá to, že pojedu do toho Vegas a ještě jsem dostala nabídku připojit se k jiné české skupině a strávit další 4 dny na roadtripu do Denveru. ![]()
continuity V Chile v Patagónii bola cca pred dvomi-tromi rokmi kamarátka, fotky odtiaľ boli úžasné. Boli s manželom po vlastnej ose. Minulý rok boli na treku v Nepále.
continuity Gratuluju k Vegas!
Mám v Chile kamarádku, před léty jsme tam málem odletěli, ale muž tehda dostal novou práci, ale uz ne dovolenou. A vlastně spolužačka s gymplu tam taky roky žila. Přišlo mi, že je to dost fajn země na cestování. A Peru taky
brrr v Peru byl muz kdysi šest týdnů, Svara zas v Hondurasu a Kostarice - Střední Amerika taky není k zahození.
No je ten seznam dlouhý předlouhý. mě se nechce ani do Rigy ![]()
continuity Jo, v Peru jsem kdysi byla, necelé tři týdny. To tam žila ta kamoška, co je teď v Chile. Jako projely jsme toho dost, ale dvě dvacetileté holky..... Těch party jsme taky zvládly dost.
Do té Rigy klidně jeď, nebudeš přece pracovat 12 hodin denně, to jest kus odpoledne a večera ti zbyde - a starý centrum je malý, to stihneš projít. I tu secesní čtvrť, beztak jsou to jen tři ulice. A na návštěvu pobřeží stejně ještě není počasí, to má cenu tak v létě.
barbucha no my právě klidně pracujeme do půl šestý a kolikrát ještě pracovní večeře. Urvu se na hoďku a půl mezi tím. Kdyby to bylo město nic moc, tak jedu, na tohle si vyšetřim vhodnejsi dobu, když si to budu moct nějak prodloužit na vlastní pěst.
Tak to máš celej den zabitej, to skutečně nemá cenu, při každým kroku koukat na hodinky... Není to druhej konec světa, tam si odskočíš jakmile máš dva tři dny volný, s rodinou v létě klidně na tejden.
continuity pamiatky zatvárajú dosť skoro a nie všetky sú otvorené každý deň.
Ale aspoň by si nám mohla referovať, aké je počasie v Lotyšsku v marci ![]()
Já teď mohla být v Peru. Tak aspoň malá náplast.

Sweet PotatoMadeira!
continuity Anoooooo

Sweet Potato ta první fotka je taková obecná, ale ta druhá je dost jasná, ač jsme tam měli podstatně větší mlhu ![]()
continuity Mlha byla milosrdná, ale pět nad nulou už méně.
Sweet Potato v ty mlze to má taky něco do sebe.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.