Cestování

Hele, uz to jde! Tak to je par momentek z centra. Jeste mam neco z muzea Marka Twaina, ale to musi pockat, protoze jsme se s psiky prave nalodili na okruzni plavbu na rece Mississippi ![]()
MP Marge užij si to
MP Marge Je, už se těšim na fotku Mississippi (taky nikdy nevite kolik je tam "s" a kolik "p"?). Městečko jsem si představovala jinak,ale tohle je moc pěkné
S klukama jsme Toma Sawyera poslouchali opakovaně (verze z 80. nebo začátku 90. je super). Jen jsem si říkala, jestli to je v dnešní době průchozí, tolik rasismu (jako dítětě jsem si toho nevšimla a ani teď mi to nevadí, beru to jako odraz doby, ale některé hlášky jsou docela drsné).
brrr Jsou, a proto jsou Tom Sawyer i Huckleberry Finn na seznamu zakazanych knih (rozumi se ve skolach). V pripade Huckleberryho Finna je to obzvlast nespravedlive, protoze to je kniha otevrene kritizujici a odsuzujici otrokarstvi. Ale napsana drsne, to je fakt.
MP Marge Je, už se těšim na fotku Mississippi (taky nikdy nevite kolik je tam "s" a kolik "p"?).
Spletu se vzdycky ![]()
brrr Tak jedna Mississippi vyfocena z lodi jen pro tebe:

brrr Nebo "pro vas"!? ![]()
Tykame si, ne?
MP Marge Jasně, že tykáme. Dík moc. Uplně slyším zvon parníku (dong, ding dong,....).
brrr Tady mas parnik:

MP Marge fotky máš parádní! Město vypadá, aspoň z fotek, příjemně zeleně a poklidně.
Teď jsem si vzpomněla, že tak před 30 lety byl v tv seriál o parníku. Dokonce jsem ho našla, ale vedle jak ta jedle, bylo to v Austrálii. (Co přináší řeka)
MP Marge vyzerá to na krásny výlet, užite si to
MP Marge no to je paráda, užij si to i s psisky.
MP Marge mestecko vypada uplne idylicky a reka mohutne, uzijte si to!
MP Margenádhera, fotky parádní. ![]()
Užívejte si to.
MP Marge to je krásný, užívej dovolenou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje