Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. června 2025 23:58

bublifuk Je, kde to jsi? Fotky vypadají výborně.

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 22. června 2025 00:59

bublifuk nadhera!

clothilde papuchalci Ja zatim nevim, na jak dlouho a kam vsude bychom jeli, byl to zatim jen navrh, nadsene teda prijaty, ale neplanovali jsme zadne detaily. Jeli bychom snad zase v cervnu, takze sance na papuchalky by byla. Na pevnine jsou vic k videni jen v dobe hnizdeni. Makara 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. června 2025 08:23

brrr je to Slovinsko. Na druhé fotce je Zavetišče pod Špičkom, na třetí má hlavy v oblacích Triglav. Řeka je Soča.

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:18

clothilde Papuchalci jsou.   A jakou velrybu jste viděli?

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:21

bublifuk Krásné fotky a máš můj obdiv za odvahu. Já sice občas jezdím sama, ale autem jsem si ještě netroufla.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 22. června 2025 22:51

bublifuk Jo, vlastně, vždyť jsi to tu psala. Užij si to!

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:25

bublifukKrásný teda! Toho pejska, co ti lehnul posledně u základního tábora (nějak jak nechtěl jít do města:Do) si nechala doma nebo se nechal přemluvit? 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. června 2025 07:30

Karja on si to hezky odchodil, odplaval (málem ho vzala řeka). Do hospody odmítl jít poslední večer, bylo znát, že toho má plný tlapky.

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 23. června 2025 07:37

bublifuk Tak super, takže to byla tato dovolená:D:D Tak je šikovnej

Offline Tabea
7863 příspěvků moje polička 24. června 2025 05:58

brrr zkus kdyžtak appku komoot. Tam to ukáže trasy s převýšením, časy, fotkami a komentáři. 

Offline Tabea
7863 příspěvků moje polička 24. června 2025 06:02

brrr kamarádka jezdí každý rok do Kleinwalsertal

Treba by to bylo něco pro vás. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 24. června 2025 09:06

Tabea Dík a dík. Študuju!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. června 2025 20:24

Černá kočka se mnou musí pes, takže moc možností nemám. Každý způsob má svoje, autem si vezmeš víc věcí, bez auta odpadá otázka: Kde zaparkuju? Důležitý je, že vyrazíš.

Popravdě cesta tam byla hodně zajímavá. Nemůžu se rozhodnout, jestli mi kosmír říká - raději nikam nejezdi, nebo - jezdi častěji, ať jsi odolnější

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. června 2025 20:30

brrr Děkuju, bylo to fajn. Po přečtení vedlejší diskuse jsem zjistila, jak to mám vlastně jednoduchý. Můžu opakovaně na stejný místo, klidně se budu prdelit kolem kempu a zabavím se i doma

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 24. června 2025 20:41

bublifuk zrovna Slovinsko lze i opakovaně.

Přestalo nás to bavit až po letech. 

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 25. června 2025 09:15

bublifuk barbucha clothilde Sweet Potato Krásné fotky, pěkné cesty, je to velmi inspirativní. Do Brightonu se chystám několik let, a na Island vlastně také:-) 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:58

Damy, zdravim z mestecka Hannibal ve state Missouri! Puvodne jsem mela jet v cervnu k mori, ale po dvou navstevach pohotovosti a jednom odstraneni myomu mam doma ucty v hodnote $7000, a to jsem jeste nedostala vyuctovani od anesteziologa. Tak jsem se rozhodla podivat se do nejakeho z okolnich statu, kde jsem jeste nebyla, a kam bych s sebou mohla vzit psiky. 

Vyhralo Missouri, protoze tam je Lake of Ozarks, coz mi na leto pripadalo idealni (mimochodem, vrele doporucuju serial na Netflixu "Ozark"). Ale jak jsem tak zacala hledat na Internetu vhodne ubytovani, tak jsem najednou dostala napad podivat se, co je k mani v Hannibalu - a nasla jsem tak hezkou, utulnou chaticku, ze jsem se okamzite rozhodla zmenit plany. 

Hannibal byl vzdycky soucasti meho "bucket list", protoze se tady narodil a vyrostl Mark Twain  

Offline Tabea
7863 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:00

MP Marge Doufam, že se podělíš o fotky a přeju krásnou dovolenou. A taky abys už byla fit. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:01

Hele, ono uz zase nejde nahravat fotky!?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:03
Reakce na Tabea:

MP Marge Doufam, že se podělíš o fotky a přeju krásnou dovolenou. A taky abys už byla fit. 

​Diky

Rozhodne bych mela byt fit aspon do te doby, nez splatim ty ucty

Ale to nahravani fotek zase nejak blbne! Mnou to neni, protoze jsem nedavno davala saty do nakupniho vlakna a nemela jsem problem!