Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:17
Reakce na Tabea:

MP Marge fotky máš parádní! Město vypadá, aspoň z fotek, příjemně zeleně a poklidně.

Teď jsem si vzpomněla, že tak před 30 lety byl v tv seriál o parníku. Dokonce jsem ho našla, ale vedle jak ta jedle, bylo to v Austrálii. (Co přináší řeka)

Tabea Janulik03 Raduza Kokoska continuity andulka01 Dekuju

Akorat si musim postezovat, ze je tu priserne, ale opravdu priserne vedro! Ja jsem samozrejme vedela, ze v Missouri je v lete horko, ale doufala jsem, ze v cervnu by to jeste nemuselo byt tak hrozne. Mistni potvrdili, ze letos ta horka uderila fakt brzy, pry normalne to nastava az koncem cervence.

Tedy co se pocasi tyka, bylo by asi fakt lepsi valet se u vody u jezera Ozark

Chico dela strasne sceny, ze nechce nikam chodit, takze jsem uplne zrusila plan prochodit okolni lesy a parky. Uz mam ale plan, ze se sem na podzim vratime. Je to jen 2.5 hodin autem z Cedar Rapids a chata pres airbnb je fakt levna, takze neni duvod, proc se sem nepodivat casteji!

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:21

MP Marge ja jsem dneska jako Chico,  venku 35 ve stinu a muz by chtel na prochazku. Tuuudle! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:22
Reakce na Tabea:

MP Marge fotky máš parádní! Město vypadá, aspoň z fotek, příjemně zeleně a poklidně.

Teď jsem si vzpomněla, že tak před 30 lety byl v tv seriál o parníku. Dokonce jsem ho našla, ale vedle jak ta jedle, bylo to v Austrálii. (Co přináší řeka)

​Vidis, ten serial uz mam leta na seznamu, a porad se k nemu nemuzu dostat!

Mne hrozne laka predstava zivota na vode. Kdybych mela prilezitost, tak nevaham.

Jinak Hannibal je opravdu zeleny a poklidny, ale! Vsimla jsem si, ze je tady hodne ctvrti, ktere jsou v opravdu spatnem stavu. Domy zchatrale, zahrady neudrzovane... Uplne jako v zapadnim Rockfordu! Zajimalo.by me, jak jsou na tom ekonomicky tady.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:23
Reakce na Kokoska:

MP Marge ja jsem dneska jako Chico

​Taky jsi sebou protestne prastila na zada!?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:25

Tady to me dojalo v Muzeu Marka Twaina:

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:39

MP Marge skoro, sedim s nohama nahore a odmitam se vzdalit od piti s matou a citronem, nealko teda

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 17:44

Kokoska Mas recht! My mame taky dnes naplanovany "chill day"! Ja jsem v jednu objednana na masaz, ale jinak budeme jen relaxovat a placatit se okolo chaty.

Zitra pry ma sprchnout. Ja mam na zitra naplanovane jeskyne, takze je mi to jedno

Ty jeskyne jsou ty, jak se tam Tom Sawyer ztratil s Becky Thatcher. 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 26. června 2025 17:53

MP Marge tak ne ze se taky ztratis!

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 26. června 2025 19:38

MP Marge jezis ja ti zavidim! suprova dovolena

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:01

viktorka_od splavu Vidis, a ja jsem myslela, ze si tady budete tukat na celo, ze jsem se mohla opalovat u jezera a misto toho se tady v tom hicu potacim po meste

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:41

MP Marge opalovat

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. června 2025 23:07

viktorka_od splavu No, spis sedet pod slunecnikem zabalena v prosteradle

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 27. června 2025 12:36

viktorka_od splavu co je spatnyho na opalovani u jezera? Dlouho ve vode, chvili na dece, knizku k tomu, to byly prazdniny meho detstvi!

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 27. června 2025 12:38

Nevim, jestli to patri uplne sem, ale znate nekdo nejakou restauraci v Pisku, kde je to dobre i pro desetilete dite? Idealne nekde v centru.

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 27. června 2025 12:41

Kokoskajá to ležení na slunci nesnáším od dětství. Vůbec mi to nedělá dobře. Teď jsem v té Albánii seděla pod slunečníkem a čuměla na moře, protože jsem byla psychicky úplně vyřízena. V pět večer, no dejme tomu. Ale představa, že tam sedím ve tři... Mám z toho úplné osypky. 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:03

continuity ja to vedro ted uz taky snasim hur, ale u te vody se to da. Ale radsi uz taky pod slunecnikem. Jako deti a pubertaci jsme ale fakt u toho rybnika traviki spostu casu. Ale ono teda taky kdyz tenkrat bylo 28°, tak to uz bylo hodne horke leto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 13:04

Kokoska my jsme před x lety byli tady. Není to žádná extra gastronomie, ale najedli jsme se dobře. Co je ale hodně fajn, je zahrádka. Na tom ostrově bylo příjemné klima, je tam myslím, i hřiště.

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:18

Evaeva dik, to vypada sympaticky a hlavne maji otevreno v nedeli, na to jsem dost narazela, kdyz jsem zkoumala moznosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. června 2025 13:24

Kokoska snad budete spokojeni, my tam byli tak před pěti, šesti lety

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 27. června 2025 13:27

Evaeva Kokoska taky jsme tam byli jíst a bylo to velmi příjemné, venkovní sezení pod stromy, mimo ruch města, pohodové, normální.
Hejlík má v apce Pomodoro a Chapelle.