continuity Díky. Ten chlap se tvářil jako automechanik kombinovanej s auditorem :-). Ale byl to hráč na violu a víš co se o nich říká...:-).
Cestování
Tabea Mně to nakonec po prvním zděšení přišlo strašně chytrý, je to lehký, navíc oni ho mají většinou lehce nad zemí, takže můžou hlídat, jestli se neposunuje dolů...často i přivrtaný někde ve výšce, fakt super, to s klasikou neprovedeš! Ochutnala jsi hadí polévku? Tu nám doporučila dceřina kamarádka z HK, ale nenarazili jsme na ni. :-) Mně se tam líbilo moc, ale překvapilo mě, jak je tam draho, v restauracích myslím.
Byla jsi i v Macau? Prý to bývala ospalá díra, ale teď jsem byla úplně nadšená!
Garfie hadi polévku jsem neměla, v Macau taky nebyla. Tenkrát to asi byla fakt ta ospalá díra. Byla jsem tam tenkrát pracovně překládat jednomu šaškovi na veletrhu šperků. Byla jsem na Lantau na výletě a v rámci práce v jedny továrně v pevninský Číně a pak s nima na obchodním obědě. To bylo taky zajímavý.
Muzuv blízký kamarád. Žije už kolik let s manželkou a teď už i dvěma malýma dětma v HK. Muž je letos navštívil a říkal, že byt je fakt hodně komprimovanej. ![]()
Tabea Právě mi dneska u obědu říkala kamarádka, že Macao je lepší, dokonce se tam dá velmi levně bydlet v luxusním hotelu (protože casina...). Mě Macao nadchlo hodně, takovou evropskou atmosféru nevidíš ani v Evropě!
Příště bych tam klidně i přespala, my si to dali jen jako jednodenní výlet. Na Lantau jsem nebyla, muž mi řekl, že o Budhy zakopává všude, ehm....
Myslím, že pro expaty je to tam dost super, treky, pláže na dosah...ale pro místní je to asi náročnější.
Do Číny potřebuju víza, do HK ne, tak to bylo spíš z nutnosti, ale líbilo se mi tam moc.
Garfiefíha, Tajpan by čuměl. ![]()
Mě teda vůbec nenapadlo, že Hongkong je dobré místo na cestování. Zajímavý tip.
continuity Mě taky ne, ale teď bych tam klidně letěla i z ČR, tak na týden hezká destinace i s koupáním a horami.
continuity Díky. Ten chlap se tvářil jako automechanik kombinovanej s auditorem :-). Ale byl to hráč na violu a víš co se o nich říká...:-).
No očividně netrpěl imposter syndromem.
Tak něco "málo"
z Macaa

Garfie to je paradni
Etzler pise v tech svejch knizkach, ze kdyz uz nemohl v Cine vydrzet, prestehovali se do HK :)
moora No to se mu nedivím!
999 co sa hovorí o hráčoch na violu? aj ja chcem vedieť...
Garfie ach to Macao. ![]()
Z Hongkongu bys asi musela dát jiné fotky, abys mě nalákala, ale Macao vypadá skvěle.
continuity No ono je to hodinu lodí a dvě hodiny autobusem, ani do jednoho místa nepotřebuješ vízum, pro mě jsou to spojené nádoby. :-) HK je podle mě super na přírodu, ale to my vůbec nestíhali, byl to jen prodloužený víkend.
No ale mám typický first world problem. V lednu jsem necekane přišla k třítýdennímu sabaticalu a uvažuji teď, co s "nacatym večerem".
Tak na týden bych nekam vyjela, ale volno budu mít z celé rodiny jen já. Takže něco pro samotnou ženskou. Četla jsem teď na X chválu na tureckou Antalyii a to je takové jednoduché, tak to mám jako backup plán.
Nějaké další nápady?
slniecko vtipy o violistech jsou celá samostatná kategorie vtipů, asi jako o matfyzácích :) hod si do googlu
viktorka_od splavu No vidíš, tohle nebezpečí mě teda nenapadlo. :-( To je strašný neštěstí...
Garfie fotky krasny!
Jeste jsem si teda rikala, bambusovy leseni je dobry napad, bambus roste sam a rychle, bude to levny, nemusi to pak skladovat, muzou to spalit... ehm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje