Cestování
Garfie úžasné fotky, zážitky. Mňa s rodinou čaká asi najpríjemnejší december, aký si viem predstaviť. Týždeň na výletnej lodi - Kanárske ostrovy, na 5 dní sa vrátime domov vybaliť kufre, oprať oblečenie a opäť zabaliť - smer Madeira. Vrátime sa po novom roku. Spm zvedavá na ospevovaný silvestrovský ohňostroj vo Funchale.
milacka To máš moc hezkej program :-).
999 užijeme si oveľa krajšie počasie ako naše decembrové, samozrejme so zážitkami a v januári sa už budem tešiť na jar
, ďakujem, program vymyslel manžel, ja som ho bleskovo schválila.
milacka To bude krásné! Super program. Já teď mám taky naplánované ještě nějaké cesty, za rok budeme mít z různých důvodů takový "necestovatelský" rok, tak si to musím užít!
KokoskaPřesně to jsem si říkala taky!
Garfie nech vám to vyjde, užite so nové cesty. Prvý polrokbudem kvôli naplánovaným operáciám doma, neskôr si to vynahradím. Z Bratislavy sa nízkonákladovo lieta už do mnohých miest, treba to využiť.
Co byste brali na jarnaky (únor) Sicílie nebo Bari?
milacka to jsou krásné plány. Já jsem taky teď cestovala dost a pořád mně to baví.
continuity mám to rovnako![]()
milackaříkám si, že mám zrovna i peníze, sílu a vlastně i čas. To není kombinace, která se vyskytuje celý život.
Buď jsem měla sílu a čas a žádné peníze nebo peníze a sílu a neměla čas. A počítám, že za čas zas budu mít peníze a čas a nebudu mít sílu. ![]()
continuity toto ma pobavilo, ale často to takto je![]()
continuity Já jsem už vybrala Bari. Jsem zvědavá a těším se!
miuutakže vyběru Sicílii a vyměníme zkušenosti? ![]()
miuu Bari chcem budúci rok tiež navštíviť.
continuity Budu ráda, příští jarňáky budeme mít taky v únoru ![]()
continuity Sicílii :-)
Garfie jo už jsou letenky na Sicílii, muž měl řešit teď s kamarádem o vikendu, kde se ubytovat.
A v lednu uvažuji místo Antalyie (kde můžou být prý i přívalové deste) o Seville. Ale to ještě čekám, jak se to vyvrbi.
continuity my jeli okružní jízdu ve dvou po Sicílii loni koncem října, takže každou noc jinde. Ubytování jsme objednávali kolem čtvrté, když už jsme věděli, kam stihneme dojet. Měli jsme poměrně podrobný, ale nezávazný plán. Když se nám někde líbilo, tak jsme prostě zůstali dýl. No a pak něco museli vypustit.
únor je taky mimo sezonu, takže bych neviděla problém v ubytování ani pro 4.
continuity Makarataky doporučuji roadtrip. Byly jsme tam v září, takže v sezóně, a taky nebylo problém s mnozstvim lidmi a parkováním.ubytko jsme tedy měly předem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje