Janulik03 No a proč ne? Řekni tátovi (když už nemá co dělat a prudí s úklidem), ať se pochlapí ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Potrefenáhusa to je perovskia, nie? Ta je este lepsia ako levandula sa mi zda. Krasne
Janulik03 To je krása![]()
Nám už komole odkvetla, bylo to letos hrozně rychlé.
Janulik03 ano. Já to neznala, ale od tý doby, co jsem to koupila a zaměřuju se na to, tak to vidím úplně všude, v Praze je to hodně i na sídlištích v záhonech nebo na kruhových objezdech jsem to viděla. Fakt je to efektní a vděčný
Samantha nestras! ![]()
On je steasne fajn a sikovny ale taky ten vyuzijem co mam po ruke. Nechces vidiet po com taha hrozno ![]()
alebo ako lépi sklenik
ale nechceme mu do vsetkeho kafrat ale mohol by aj on nekafrat ![]()
u nas sa furt sklonuje bazen, bazen..,, mame pre naleho teraz ten hnusny nafukovaci trn sa da spratat. Ta vana by bola uplbe super.
Potrefenáhusa ja dom ju teraz blbka presadila, tak mohno zdochne ![]()
Sweet Potato ano? Tak rychlo? Nasa dufam este mesiac vydrzi
Janulik03 ale ta květena rozmístěná v lavorech kolem tý vany z toho dělá tak trochu katafalk - to nechceš, že ne?
Potrefenáhusa sousedka má taky krásný gladioly, zrovna před chvílí jsem jí je chválila - prej konečně přišla na to jak je zasadit, aby se neklátily: 15-20cm hluboko... já jsem je kvůli tomu polehávání kdysi vzdala, tak možná ještě někdy zkusim...
RoSa
kvetenu okolo nepotrebujem, ale zas mohno ten katafalk
staci mi ta vana, uh som to ukazala potrncialnemu zhotoviteli a padla otazka ci uz nechceme tu drevenu kadu. Hmmmmm po recenziach troch majitelov uz ank nie. Ze je to malo pouzivane len zo zaciatku velke nadsenie. A veru asi ano
Ounz ani som nevedelaako sa vola a mam ju tiez. Vysoko nenarocna ako kaktus

Zloutne mi petrzel. Napred jedna a ted I druha. Je to prilisnym sluncem? Nebo ze nema ziviny? Malo zalivky?
Janulik03 já ji nemám tak článkovanou, moc pěknou ji máš :)
Ounz asi su viacere? Videla som taku ako mam aaj taku pevnu stojacu uplne ako stromcek. Mozno dva typy
Janulik03 určitě. Hezký sou obě :)
mitford sister Budleja, motýlí ker.
Janulik03 Tá terasa![]()
Janulik03 Drevenú kaďu sme mali, som rada, že sme sa jej zbavili.
vyrostly mi letos takový zajímavý petunie, skoro černý, myslim, že přežily v květináči normálně přes zimu (máme zádveří s luxferama) a že jim od loňska skoro zmizel žlutej pruh

a striped stuffer vypadá, že začíná pomalu červenat

Potrefenáhusa Petúnie máš krásne a na tom druhom obrázku sú paradajky alebo paprika?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my