Kytičky aneb zelené prsty...

to je nádhera ![]()
Yo je naaahoda, ktora mi tiez raz vysla ![]()
Makara Krása
Vyseli jsme hlávkové saláty. Rozesazování do většího bylo peklo titěrnosti. A ve skleníku to vytáhlo, takže nebudeme mít hlávky. Nicméně, mám tři metrové truhlíky plné salátků v různém stadiu růstu a můžu si otrhávat listy dle potřeby! To je tak boží! Teď frčím na listech zakápnutých lehce osolenou smetanou.
A u nás krásně pršelo (a teď zase jemně prší) a my zodpovědně přelívali, takže máme všechny tři sudy plný!
andulka01 já vysela několik druhů salátů mezi jahodníky a cibuli a mám hlávkový a ledový salát už ke sklizni, krásné velké hlávky, které ještě (ťuk ťuk) neobjevili slimáci - možná proto, že je tu sucho suchoucí.
Orlíčky se pomalu rozjíždí

U nas uz je jaro v plnem proudu! 

Friga ty sasanky a pupkovec ![]()
Pinot Noir diky, ja se ted chodim kazdy den kochat ![]()
andulka01 U nás neprší, saláty jsem vyseli rovnou do záhonu, tak jsem na to zvědavá, ale teď se to zdá OK. Jen jak neprší a je to hrozně suché, vůbec nejde plít, letos asi vypěstujeme hlavně trávu....
Můžu dát ven už muškáty, nebo je brzo? Už mi to všechno doma závazi, všude je nějaká sadba:D
Karja muškáty mám venku, ty vydrží i malej mrazík, v nejhorším je na jednu noc přestěhuju do závětří.
Pinot Noir Friga Ta modrobílá kombinace je fakt super.
KarjaMuškáty, resp.pahylky, co přežily zimu, mám uz venku tak dva týdny a ok.
V týdnu jsem byla kupovat rajčata a pán říkal, že už je sadí ze skleníku ven (ale s bazalkou mám počkat až po třech zmrzlých).
Pinot Noir brrrDíky za info, já v tom mám ještě pichlej ten lilek, ale říkám si, že když bude zima, tak hlavně při zemi....
andulka01 Kdepak, já jsem Slezsko, ale žádné kopečky, to je fakt
I když minuly víkend na Šumavě byl takový, že bych tam klidně vytáhla i na noc všechno rostlinstvo.
brrr aha aha, díky. Tys teď dávala ty orlíčky (?), v Pze budou tak za týden, tak jsem si to nějak spojila s jižnímu kraji. Ty některý teplý noci jsou teď hrozně ošidný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články