999 pokud z toho nechceš udělat záhon, myslím, že tam tráva úplně normálně vyroste. Loni jsme rušili pískoviště, bylo tam asi šest let. Trochu jsem tu zeminu pokopala motykou, posypala pískem, travním semenem, udusala pošlapáním (to by šlo teda i sofistikovaněji, válcem, nebo aspoň prknem), zalívala, a letos už to není od ostatního trávníku poznat.
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Děkuji ´ asi budu muset zakoupit .
Tak Betty s tou rukojetí je to určitě taky dobré, na ty okraje záhonů bych to asi užila, mám jich hodně, ale kolem nohy od lavičky apod. bych se s tím nevytočila.
Pinot Noir Aha takže sednout na bobek!![]()
Pinot Noir Aha, tak tohle jsem neviděla, já mám takovej ten prostě jak malou strunovku, asi tak se tomu říká:D Tak tohle je tedy mnohem lepší...
Karja je to jak velkej strojek na vlasy ![]()
Pinot Noir jj to by mi nevadilo, to se jdeš prostě projít po zahradě...ta strunovka, to je takovýho moc chystání:D
Karja jj, tu mám taky, tou právě ojedu občas ty kraje tak nahrubo, ale často tím vezmu nechtěně i nějakou kytku, taky to moc nemusím. Navíc se muž ksichtí, protože je podle zvuku poznat, že jsem to vzala i s kamenem, grilem a nohou od houpačky. ![]()
tráva to jistí
loni jsem redukovala na chatě velký (cca 5x6 m) jalovec, pod kterým byla "divná" zemina - prach a jíl a proháněli se tam psi, pytel travního semena to spravil a bylo tom celkem rychlé ; v září jsem začala a už za měsíc to tam bylo místama zelené
jen to muselo být mimo sezónu, aby to všechno nevyběhali psi
Pinot Noir Samantha ´Děkuji za odpověď, trochu jste mě uklidnily :-). Trava je nejjednodušší řešení :-).
Tak Betty Kup si rovnou ty s rukojetí a kolečky. Sundat to z nich můžeš vždycky.
Sweet Potato Taky myslím , dělat něco v podřepu mi už moc nejde .
Mám tu s kolečky a rukojetí a využívám všechny možnosti. Mít to bez by mě mrzelo.
Miluju kosmatce. Neznám jiné květy, které by se tak úžasně leskly. Fotka to bohužel žere.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje