continuity
ffialky, voskovky, citroniky, fikusy, potos, Zelenec, kaktusy, palmy, monstery a takový cosi s pestrobarevným listím, kopřivy, tchynin jazyk na co jsem zapomněla?
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha kaktusy? je pravda, ze i moje kaktusy pripousteji, ze ta vyhen na jiznim balkone je nekdy zuviel i pro ne ![]()
Janulik03 jak prosím tě množíš ty floxy? A prodávají se i sazenice? Nikdy jsem je asi v zahradnictví neviděla,možná nevšimla.
Lenka22 Floxy mají ve Spomyšli, v Lukon bulb a určitě i jinde. Nevšimla jsem si, že by byly nějak nedostatkové zboží. Když tak hledej plaménku
brrr já vždycky v zahradnictví tohle chci a tamto chci a po floxech se zapomenu popídit. A nikdy mi na ně nepadl zrak.
Mha Já ti dám morčata! Když už, tak s rodokmenem. ![]()
Mha SunEclipse Otužovat, otužovat, otužovat! Tj zvykat na sluníčko.
Fialky bych asi neletnila.
Lenka22 myslíš vysoké floxy, alebo tie tahave nízke?
Ale mávajú ich všade, oboje
Mnozim ich buď odrezkami, alebo vykopem a rozdelim
KKaktusy mi po okrajích oschly![]()
Měla jsem vždycky takové dobré místo na letněni pod stromem u zdi, ale jak jsme se přestěhovali, tak jsem myslela, že jenom zeď a odpolední stin postačí... No nestačily.
Všechna morčata mají rodokmen, kromě cuy, ty ne.
Teda fialky jsem letnila jen jednou, ehm, definitivně.
Ještěže jsem na letnění líná
.
Mha jo, to ty my s tenkymi zebry taky... kulovity prospivaj 
Janulik03 díky, zkusím to těmi odřezky.
Sweet Potato Koukám, že ti pokvete Adenium. To je vždycky radost .
Mha já letním všechno, neprospívá to jedině mně, protože z toho na podzim po nastěhování domů vyleze hrozné havěti. Ale rostliny si užívají letnění všechny.
Tak Betty Jj. A začíná kvést trichodiadema.
Nejvíc mne ale potěšilo, když jsem našla pár milimetrových kvítků na burseře (bursere?).
A něco divácky atraktivnějšího - kvetou žlutý růže z Václaváku!

Sweet Potato to mě dodnes mrzí, že jsem si tam nedojela tenkrát... ![]()
Ano, to tu mam k tem chciplinam taky jako bonus. Mravence, cosi jako škvory a něco litaciho. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my