whiskas já jsem letos také chtěla zatravnit malý kousek, fakt jen jakože co zbylo po hromadě písku a vubec se mi nedaří:D. Ale ty máš ještě čas, pršelo v podstatě před chvilkou....
Kytičky aneb zelené prsty...
Karja Také jsem chtěla zatravnit jen kousek, cca 20 m2, respektive celkem 40 m2, ale na dvou plochách. Začala jsem tedy s pokusem na jedné části a vidím, že na to jdu špatně. Dám tomu ještě cca dva týdny a když nic, začnu znovu. Dokoupím další substrát, aby výška nového, čerstvého podkladu byla vyšší a osadím to novou trávou.
whiskastráva chce čas. Tu na ulici pred obchodom opravovali plochy, dosievali trávu a je to cca mesiac a vyzerá to stále blbo. Najradšej by som ten úsek pred vchodom do budovy trochu poupravila, ale nemôžem ![]()

whiskas tak to máš větší kousek:D, já mám tak 3m:D:D:DD Asi normálně počkám, jestli se mi tam ta tráva rozroste časem, protože toto je zoufalé...
Janulik03 Tak podobnou příšernost mám teď já
. Aktuálně tedy chybí i ten plevel, neb jsem jej řádně odstranila, ale už začíná znovu rašit.
Karja Na plochu, jakou zmiňuješ použila teta jakousi záplatovací trávu/druh tráva do sucha? Pardon za ty termíny :-D a na rozdíl od mého pokusu, má na ploše sem tam stébla. Jemná, ne příliš hustá, ale jsou tam :-D. To vše cca po 2 týdnech.
whiskas No to asi mám něco podobného...nevim, nějak se mi nedaří.
Bazén také nemůžu nějak letos podchytit, co tam mám nalejt už nevim, je to furt nějaký jetý, na to si budu muset asi někoho pozvat.
Karja Držím palce. Tak snahu máme a to se cení :-D.
Pinot Noirďakujem, aj som si myslela. Tak to nechám tak a dám overené. Vysoké floxy, len si musím namnožiť , to nechcem kupovať také množstvo
U bazénu je nutné nejdřív srovnat PH a pak chlor. Pokud není srovnané PH, nic nepomůže.
kocoureksuggy No rovnam ho, rovnám....:D.
Asi to patří do vlákna, co mi dnes udělalo radost:
Jsou tam
! Včera pozdě odpoledne jsem zase monitorovala osetý prostor a našla jsem 3 ložiska, kde roste tráva (sice jen cca 20 cm2, ale vidím ji). Dnes ráno je jich tam 5. Okolí těchto plošek je tedy i nadále holé. Ale třeba bude tento zázrak pokračovat. Ještě chvílu vydržím.
Teď to nesmí vyschnout, zalívej nejlíp ráno i po západu.
Pinot Noir Provedu
.
Japonsko je teď zavalené kvetoucími hortenziemi, moje srdce plesá při každé procházce! Včera sousedka postavila před dům kyblík plný květů se vzkazem, ať si kolemjdoucí naberou...![]()
Tahle je od silnice, ne moc hezká, ale barva květů je úžasná!!

Garfie nádhera, celkovo tá ich kvetena je taká výrazná
Takže, človek sa stará, pleje, sadi a akosi mi unikne takéto niečo??? Už viac hrozné to nemôže byť ![]()

Janulik03 Když ta bršlice kvete, tak je relativně pohledná, takže z toho udělej záměr. ![]()
brrr brslica do každej záhrady ![]()
Plánovala som tam vysiat morač veľký, to je podobné vlastne ![]()
Janulik03 z bršlice a kopřivy jsem dělala pesto, br-ko... je to zdravý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY