RoSa aj sú ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir moc díky že má mě mysliš! Zatím jsme udělali kombinaci mýdlové vody a česnekového výluhu. Celkem je to omezilo. A je založen výlih z rebarbory, tu prý nesnášej. tu Ale olej stojí za vyzkousení, moc díky
Janulik03 pastva pro oko ![]()
Moje lilie. Nekvetou teda současně, ale štafetově: jak jedna odkvete, začne jiná. Takže takhle se nikdy nepotkají.

Pinot Noir Krása. Já jž mám dávno po liliích.
Sweet Potato mě ještě jedna čeká. Ale myslím, že je taky bílá, stejně jako první, která rozkvetla. Kruh se uzavře. ![]()
Musím řict, že jsem letos zklamaná z jiřin. Nějak ne a ne kvést a když už, tak se nerozevřou na sto procent. ![]()
Netusite, co mi sežralo afrikany? Hledala jsem nějaké housenky, ale našla jsem broučky, běhá to po truhliku, má to tak 2 mm. Zajímavé, že na tu další rostlinu to nejde, už nevím, co to je, zachránila jsem to v Albertu ve výprodeji.

Stellata mi v zimě ošklivě pomrzla, teď se takhle spálila. ![]()

Sweet Potato ach ![]()
tvdřepčík?
tvdřepčík?
Víš, že mě to napadlo? Jakože s tím nemám zkušenosti, květiny nepestuju, mám rajčata, bylinky, levanduli, smes "mini zahrádka". Takže i ty květiny pěstuju, když to tak čtu.
ale o drepcikovi jsem už někde četla. Má smysl s tím něco dělat?
tv nemyslím si, že by to byl dřepčík. Loni mi dřepčíci totálně zdecimovali kleome, afrikány byly hned vedle a ani se jich nedotkli. Navíc neběhají, skáčou jako blechy. Myslím, že okus afrikánů s brouky nesouvisí, že tam máš schované slimáčky nebo šneky.
Pinot Noirbydlím v paneláku, tohle je truhlík na balkóně. Musí to být nějaký hmyz.
tv jako že na balkoně nejsou slimáci? ![]()
Pinot Noir a jak by se sem dostali?
tv kamarádce sežrali slimáci jahody v 7. patře. Tam si asi slimáky nebo vajíčka přinesla se zeminou nebo sazenicemi. Když si přinesu kytku v květináči z OBI nebo zahradnictví, skoro ve sto procentech případů je naspod květináče nebo uvnitř maličký slimák, spíš několik slimáků. A dost teda i vylezou, nedávno jsem u nás v 1. patře shazovala slimáka z fasády.
Pinot Noirpromiň, že se divím, tohle by mě nenapadlo.
tv a z kytkových e-shopů vždycky dostanu i dávku slimáků ![]()
Pinot Noir doteď jsem vše pěstovala ze semínka. Až teda na ty květiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY