tv já samozřejmě netvrdím, že to můžou být jedině slimáci, ti brouci to být klidně můžou. Ale nemyslím, že dřepčíci.
Kytičky aneb zelené prsty...
tv tipuji slimaky. Stalo se mi ted tez, tez v truhlíků,kde jsem slimaka nečekala, a lup ho, byl tam!
Velmi se to podobá mým afrikánům sežraným slimáky. Ale vždy se najde aspoň malá slizová stopa.
Letos jich moc není, ale když jsem zasadila tohohle krasavce, přilezli snad i ze sousedního kopce. Takže trojitá palisáda ze skořápek, lógru a modrých granulí.

Sweet Potato teda, to je květ! ![]()
Sweet Potato nevím co to je, ale líbí se mi moc
letolet Ibišek bahenní.
V životě jsem tady žádný neměla, nestraš mě!
Myslela jsem že afrikány odpuzujou škůdce ![]()
barbucha asi ne všechny.![]()
barbucha bohužel slimaci afrikany velmi miluji, casto se sázejí prave tak, aby se na ne slimaci vrhli jako první a ostatní květy ušetřili....dle mého to absolutně nefunguje:)
Sweet Potato tak ten je nádhernej ![]()
andulka01 Na dřepčíky mi funguje toto https://www.aromakh.cz/insect-stop-pomocny-prostredek-pro-rostliny-100-ml Ale musí se stříkat opakovaně.
Sweet Potato Ten je nádherný, ten bych bránila teda i se zbraní v ruce.
tv Takhle malé afrikány mají ještě ne úplně vyvinutý kořenový systém, a špatně snášejí přísušky. Nevidím na nich poškození od škůdců, požerky ani jiné známky, ani na chorobu to nevypadá, zato má typický vzhled sazenice, ke které se nedostalo ve správný okamžik dost vody.. Afrikány jsou ale hodně odolné, a tohle by měly dohnat, pokud už znovu příliš nevyschnou (v těch vedrech, co teď jsou, stačí poměrně krátká doba).
chimaera to není suché, listy jsou kompletně sezrane.

Oproti normálním muškátům jsou to hrozné fajnovky. Ale ty květy jsou krásné.
Sweet Potato tak tie by som možno aj vzala na milosť.
Neznášam muškáty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY