Pinot Noiromlouvám se, že tu furt brečim. Jinak je ta zahrada krásná, tchýně tu má úzasnou směs květin, raritních stromů a ovoce. Holt léta práce.
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01s těmi plodinami je to náročné. Já to po prvních několika sezónách úplně zabalila, to bylo pořád něco, červivé ředkvičky, provrtané mrkve, brukve sežrané dřepčíky, kopr plný mšic, housenky, jahody sežrali mravenci... Sekla jsem s tím a měla jen stromy, keře a kytky a teda ještě rajčata. Až před pár lety, jsem se pomaličku vrátila k zelenině, ale jen k tomu co nejmíň náročnému. Té frustraci rozumím, já se jí radši vyhýbám předem. ![]()
250 gramů

brrr dobré
Janulik03Bojím se, aby nebylo jedno z mála. Začíná boj s časem, plíseň se blíží ....
brrr tento rok nám tiež moc nejdú, ale melóny vyzerá že budú
Janulik03 My to máme letos šul nul, rajčata ok, cukety neblázní, jen tak mírně, brambory dobré, ale kedlubny nic, meloun letos ani nevykvetl, okurka jedna,...
Na tu plisen muz pouziva roztok, ktery se jmenuje EM-Aktive Emma. Obsahuje nejaky mikroby, ktery obsadi pudu a plisnim se tam pak nedari ci co. Musi se pouzit pred vyskytem plisne. Snad je k sehnani i v CR.
Donutila jsem na jaře muže, aby mi přidělal záhonek. Musím mu říct, že bude přidělávat ještě. Něco vyplel pes, slunečnici zasadil pták a tak.

zemřel pan Větvička... ![]()
Na něho jsem v poslední době často myslela.
RoSa Moc ráda jsem ho poslouchala i četla.
RoSa
mame všechny jeho knížky
andulka01 My také.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.