Edge díky, ten je super, bohužel na něj teda místo nemáme:-(
Kytičky aneb zelené prsty...
viktorka_od splavu my ho museli dát mimo záhon... a to bych ještě chtěla katalpu, štětkovec a další ... ty návštěvy zahradnictvi mě jednou zruinujou
... ty návštěvy zahradnictvi mě jednou zruinujou
![]()
Dnes jsem navíc projela nůžkami místa, která nejsou v působnosti sekačky, a zjistila jsem, že těch míst, kam se dá něco zasadit, je ještě spousta ![]()
Toto...až teraz som si uvedomila, že nie je prvá
...ale ten okrasný tabak som ešte nevidela tiež...
slniecko to je japonský dřín
Pinot Noir A pak je další level, odrývání trávníku
To měl manžel "radost" , když jsem s tím přišla po roce od jeho založení a piplani.
notna no však to je právě ono ;) Sekačka má vymezený prostor kabelem, ale za ním trávník pokračuje. Jsou to kousky, ale kousek ke kousku...
. Ten největší zrovna odkrývám, teda začala jsem, ale půda byla jak kámen, takže pokračování po dešti ![]()
Edge ďakujem!!!
Potřebuji poradit- mám kopec, predstava byla plný květin, trvalek, jenže moc to tam nejde, plno kopretin a strašně to prorůstá trávou a plevelem, já nemám čas to dávat dohromady, uvažuji o tom dát tam spíš nižší keře, ale nevím co, kvete něco až v létě?
jitřenka Komule, ořechokřídlec, hortenzie, ibišky... Jinak samozřejmě růže.
Estara - děkuji, čeká mě tam dost práce, budu muset doplnit mnoho míst a rozhodnout co z toho co není umořený ponechám a asi přesadím.

To mi teď dělá radost, jde z toho krásná vůně
jitřenka to je úžasné ![]()
Pinot Noir z dnešní procházky jsem si donesla chrpy a vlčí mák, tak se snad aspoň něco ujme, když je to zadarmo

Pinot Noir jo, takhle to vypadá vcelku, jen kdyby to kvetlo dýl, pak to obírání odkvetlého stojí za to. Ale je to nádhera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my