jitřenka ❤
Kytičky aneb zelené prsty...
Moje nejnovější investice
A tyhle jsou zadarmo
jitřenka to je nádhera.
Edge máš to krásné. Jak se jmenuje to za vlčím mákem, ty kropenaté listy?
Pinot Noir mám to asi taky, kupodivu to kvete jako pomněnka ![]()
Potrefenáhusa mám to právě taky, ale nevím, jak se to jmenuje.
Ještě to teda nekvetlo.
Pinot Noir tak asi kecám, něco jinýho mám, došla jsem to do deště prozkoumat

Pinot Noir tak podle tý appky je to moje Brunnera velkolistá
Potrefenáhusa tož jsem to šla taky zanalyzovat. Prý plicník.

jitřenka úžasný
Pinot Noir jj mám taky (kolegyně z něho dělá dětem buď sirup nebo čaj)
Pinot Noir tyjo, název nevím... ale má to modré květy, na sluníčku jdou do fialovoruzova
Díky všem. ![]()
Garfie ja to tu zas docitam po dlhej dobe, uz si vyriesila tie vosky? Mne sa minuly rok usadili v byte a na balkone, pomohol obycajny mydlovy roztok a nastriekat nim rastliny. Kruspan a brslen som mala uplne biely (boli to take biele vosky). Teda stale je, lebo mi na balkón neprsi, tak to nezmilo, ale vosky zdochli a rastliny prezili. Ale chcelo to striekat niekoľko dni za sebou.
Tie zahrady mate krasne, chodim sa sem kochať. Chcela som aspon odfotit ako mi kvitne fialka(ma obrovske množstvo kvetov) ale zistila som, ze je cela od omietky lebo sambo ju zabudol odlozit ked vrtal garnize
. Tak nic, idem sa zabavat jej cistenim.
Včera jsme jeli trochu zkultivovat druhou zahradu. Je to sad, oplocený, jezdíme tam jednou za čas, hlavně posekat trávu a likvidovat bezy, která prorůstají plotem. Bezy úplně černé mšicemi, 2 durancie totéž. Se zahradou u domu si poradím, byť za pomoci chemie, ale toto půjde zlikvidovat jedině napalmem.
berush Mšice na bezu bych vůbec neřešila, to je standard, že jsou ty stonky obsypané mšicemi. Na duranciích, pokud to nejsou nějaké mladé stromky, bych si s tím taky hlavu nedělala.
Pinot Noir tak asi kecám, něco jinýho mám, došla jsem to do deště prozkoumat
toto je brunera (pomnenkovec)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my