Potrefenáhusa Oni to právě za tím účelem žerou, bohužel.
(OT- včera mi psala známá, má mainku, která nezvrací, už dvakrát musela na operaci)
Potrefenáhusa Oni to právě za tím účelem žerou, bohužel.
(OT- včera mi psala známá, má mainku, která nezvrací, už dvakrát musela na operaci)
Sweet Potato To já vim, ale tohle bylo fakt zdravi nebezpečný
SunEclipse zrovna teda ibišky letnění miluji, ani nevadí slunce, ale potřebuji si privykat postupně. Kytka nějak vyrobí ochranu před UV zářením, jenom v byte to nepotřebuje, tak zjara nemá a může se spálit slunickem.
Měla jsem plnokvety ibišek a nechala jsem ho segre, protože se mi nevešel. Ona ho pořád má, ale nejsme schopné ho zakořenit.
potvrzuji, ibišky letnění milují a velmi jim prospívá, ale fakt na slunce zvykat postupně a po přenesení dovnitř můžou začít opadávat listy...
Zimujete někdo lantanu?
Prosím, nebyl by nějaký tip na pokojové rostliny na severní stranu, kterým vyhovuje, když se neletní, a nejsou jedovaté pro kočky? (tedy kromě zelence, ten máme
)
Callisia repens, jenom nevím, jak moc je náročná na světlo, ale milují ji agamy, želvy, pejsci i kočičky.
Nevíte někdo, jak se jmenuje tahle kytka? 
vanilka Pepřinec, řekla bych.
Kdyby měl někdo chuť si udělat výlet k nám na severovýchod Prahy, tak v Zámeckém zahradnictví Ctěnice je Prostokořenný víkend, prodej trvalek čerstvě vyrytých ze záhonů, bez plastových obalů.
eM Díky ![]()
vanilka Přesně peperomia obtusifolia :)
Dnes upratovanie zahrady. Ruze kvitnu ako dive, konecne neprsi treba stihnut.
Ufffff

Janulik03 Ta tvá zimní zahrada vypadá skvěle, stejně jako vlastně celá zahrada. Mohla bys mi prosím napsat, jak je asi ta vaše zimní zahrada velká? Uvažujeme o ní už nějakou dobu, ale nejsem si jistá velikostí.
Emi ma 6x3m je to vlastne pridane k domu. Urcite ak sa vam da tak si ju dajte. Toto bolo povodne iba na uskladnovanie kvetin na zimu a visc menej bordel ako kvetinace a to co sa nehodilo. Skusali sme tam vselico vratane jazierka ale nemame tolko casu aby sme zvladali udrzbu. Dnes sme od 8 rana vonku makali dne a nie je ani polovica hotova
asi nas ta dzungla zozerie
Janulik03 Děkuju moc. Zítra se podívám, jak by to u nás mohlo vyjít. Chceme ji přidat k domu a musím zjistit, jak nám to komplikují okna a dveře :-) A taky máme docela velkou zahradu, ale ještě bude trvat, než bude tak úžasná jako vaše.
Emi my msme pridanu k domu a boli dve okna chodbove. Jedno zostalo a druhe savyburalo a tam vznikol vnutorny vchod do zimnej.
Skusila som ti to vyfotit

Emi verim ze sa vam to bude dat urobit a budete si ju uzivat
Janulik03 Moc děkuju za fotky, je to skvělá inspirace.
Já to dám sem, do SZ to asi nejde. Musím říct, že když jsme to dělali, byla zrovna docela zima, postupně jsem přestávala ovládat prsty, do toho děti pod nohama, nějak mi to připadalo těžký to udělat pěkně. Rozchodníky vypadají, že se chytly, už nejsou takový přepadlý.

Ještě vám se hodím mrchy před sklizní. Už máme vlastní keříček. Jsou mu dva nebo tři roky a už nás zaměstnává.

dynda vypada to skvele. Stacily Vam kytky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.