Pinot Noir je:D
Kokoska taky doufam, ja tu uz psala ze doufam ze ho nedaji zviratum ke svacine:D ale pry mi kvuli prevozu bude volat vedoucí oddělení dendrologie tak snad ne:)
Pinot Noir je:D
Kokoska taky doufam, ja tu uz psala ze doufam ze ho nedaji zviratum ke svacine:D ale pry mi kvuli prevozu bude volat vedoucí oddělení dendrologie tak snad ne:)
rasaNori ja jsem podobný fikus odvezla školy a je mu tam mic dobre. Stará se tam o něj zahradník
Za tenhle rozhovor to Haenke dost schytali, myslím, ze spoustu lidi to bytostně urazilo.
Monstera si svoji popularitu kazdopadne zaslouží, je to fascinující kytka ![]()
Sweet Potato Já uz si zvykla, že si mladí myslí, že vynalezli sex. Tak teda i pěstování kytek? ![]()
continuity Nejpozději po jejich pubertě zjistíš, že vynalezli všechno. Včetně toho, o čem se dozvěděli ve školním věku od tebe.
Uz treti den je vonku hmlisto a mokro. Taka nostalgicka jesen.
Zahrada uz nie je taka pekna uklada sa na zimu. Ake este jeden kvet sa vzmohol.

Janulik03 pořád je to krásné
. Ale ten zimní spánek už je za dveřmi, chodím se už se zahradou loučit a už se těším, až to všechno ožije. Ale mně tu teda ještě kvete dost rostlin.

Pinot Noir ty maszahradu stale este kvitnucu, my sme uz akoby krocik pred zimou. Nam neskoro kvitne vsetko aaj skor konci. Ale ked to zapadne snehom aj to byva krasne.
Nechcem teda predbiehat ale tesim sa na toto

Janulik03 úžasné
.
Toho se v Praze asi nedočkáme.
Podařená kombinace květníku a kytky a koupila sem si dalsí marantovitou, appka mi říká ctenante burle-marxii ![]()

OunzOooo!
To je rhipsalis, to v hlavě?
Aranel no já ho za rhipsalis považuju ![]()
Ounz Takovej pěkně hustej! Mně se vytahuje.
Aranel mám ho na severozápadním okně, kdyby to mohlo pomoct.
Ounz Odkiaľ máš ten črepník hlavu?
Biely kvet prosím z hm, maj některý docela pěkný
Ounz HM? Teraz neviem, u nás je to obchod s oblečením. ![]()
Biely kvet mají i sekci home a tam v dekoracích květníky..určitě to budou mít i u vás..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.