Mha mně vydržela, ale nemá to červený. Měla jsem ji asi nějak zakrejvat...
Nesnáší přelévání, našla jsem.
Mha mně vydržela, ale nemá to červený. Měla jsem ji asi nějak zakrejvat...
Nesnáší přelévání, našla jsem.
Kan na živu ji udržím, ale aby znovu vykvetla, je nutné ji zakrývat, s tím je dost patlani (tchyni kvete bezpracne na takové temné studené chodbě, kde se skoro nesviti). Navíc se větví a nevypadá to zas tak úchvatne, aby to za to stálo.
Jo a nesmí nastydnout, jinak opadá. A v tomto počasí je to hned.
Aranel continuity TTakže když přežije mou péči, je z ní roští a ještě si musím kvůli ní pořídit tmavou chodbu? Tak to budu neekologicky kupovat každý rok.
Mha mne to vzdy prežije rok a prežilo by aj viac keby som nebola lenivá presadzat a hnojit. Hlavne to chce veeela vody, furt zalievať. V lete na južnej strane mi dokonca scervenel (aj keď by mal sčerveniet v tme). Je to ako taký malý stromček. Ale kým žije, je mi ho ľúto vyhodiť.
Fotka blbá ale mám tu zle svetlo. Je trochu zvadnutý, ako vždy ![]()

Aranel no mne príde, že práve naopak, vyžaduje veľa vody. Polievam min dva krát týždenne a kľudne nechám stat vo vode, ono to za chvíľu vcucne (ale to možno aj tým, že má už malý crepnik a potrebovala by presadiť)
A našla som fotku z mája (no, trošku bola vypelichana, som strašná na starostlivosť o kvety)

Musím se pochlubit touto krasavicí - Cattleya, ona totiž i voní! Chodím průběžně očichávat ![]()

Stinvlka ta je krásná!
Trochu mě letos mrzí vánoční kaktus. Dva roky po sobě úderem adventu nasadil poupata, letos nic
. Aspoň že orchideji se daří. I tlustici. To je moje nejmilovanější kytka vůbec
.

Musím se pochlubit touto krasavicí - Cattleya, ona totiž i voní! Chodím průběžně očichávat
Nádhera!![]()
vanilka Tučnolist máš naozaj nádherný, vianočný kaktus mávam v lete na balkóne, až kým nie je minimálne 10 stupňov a potom ide dnu, kvitne vždy. ![]()
Pinot Noir hele ale pokojovky..s těma se žije moc hezky ![]()
Já teda nějaké mám, tak 20 kytek doma bude, ale jen několik druhů.
Pinot Noir Dvacet kytek je dobrej půměr, tak akorát na péči a nazbláznit se. Měla jsem s podzimem červce i na juce, která je prý škůdcivzdorná.
Biely kvet aha. Tak to já nevenčím.
Mha Mně jedna vydržela skoro dva roky, ale vytáhla, listy byly menší. Před dalšími Vánoci jsem se jí snažila zkracovat den (=házela jsem přes ni hadr), trochu zčervenal jeden výhon.
Mrakoplas Sweet Potato Díky, asi to teda zkusím, každý rok bývá nějaký charitativní prodej rostlinek od brněnské dětské onkologie, tak se zasnažím a zkusím je nezahubit do Tří králů jako stromeček:)
A vidím správně na fotce krásně vybarvené růžové africké fialky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.