crazydaisy Práve som to chcela napísať aj ja![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
milacka crazydaisy no to se mi právě úplně nezdá, krotony co jsem kdy viděla/měla tak byly takové tuhé, tvrdé, ty listy pevné, tohle je takové křehké - ale nevylučuju že to je nějaká odrůda, resp. že je to tím že je to mládě:-)
viktorka_od splavu Krotón som mala aj ja, mal také voskové pevné listy, tieto tvoje ak sú krehké, tak neviem....
Možno je viac odrôd a tvojmu mláďatku ešte zhrubnú.
A možno sa niekto znalý ešte ozve. Sama som zvedavá![]()
Aglaomea Stripes?
MP Meri
jo tak to bude určitě ono, moc děkuju
viktorka_od splavu my jsme tomu doma rikali prskavka, protoze az ti to povyroste, tak to zacne kvest a bude to po cely mistnosti prskat lepkava semena :D
razorblade jo, jo to by mělo být přesně ono:-) ovšem pokud je to příbuzný vánoční hvězdě, tak to nejdýl do tří neděl u nás zdechne, se nebojim
viktorka_od splavu Nezdechne, je to ultranenarocny. Přiměřeně světla a relativne málo zalejvat. Je to jedna z “hard to kill”.
MP Meri
dám se překvapit
dítě už po mnoha pokusech, kdy sukulenty vydržely až dva roky:-O likviduje i vzrostlý potosy ve vodě - páč má permanentně zatemněno
viktorka_od splavu tohle nezahubis snadno :D ja na tyhle kytce zacinala jako dite a prezila veskerou mou peci. Naopak, mnozila se ve vsech okolnich kvetinacich, do kterejch naprskala semena :D
Neviem sa rozhodnuť ktorú ružu vziat. Potrebujem 5 ks a váham či kombinovat alebo rovnaké?
takuto jednu mám
a s touto by som prestriedala
Janulik03 ty spodní jsou krásný
Potrefenáhusa no práve váham, že by som prestriedala tie spodné s tými ružovými. Mám jeden ker tých ružových a potrebujem ešte 5 ks tak asi to dam pol na pol.
Janulik03 ja by som kludne vzala aj ine farby. ale ja mam rada, ked su tie zahony strakate ![]()
continuity je to predzahradka mám to olemované levandulami a kocurnikom. Tak asi už tých farieb bude stačiť, Ale teda že by som nechcela VšETKY. ![]()
Minulé leto, moja ruža. Neskutočná vôňa
tieto ruže mám zas inde ale tie teda idu ako divé, keby som nestrihala, zožeru nás.

Janulik03 a jaký to prosím tě jsou? my se taky chystáme obměnit, ale naše růže se teda vyfotit nikam nedaj
Potrefenáhusa červenú som kupila u nás v kvetinárstve takmer zdochnutu. Je to tahavá. Biele mi sestra priniesla raz kytičku ked sa crátila z prechádzky a ja som ich dala zakoreniť. Su to klasické tahavé sadové ruže.
Ale tie čo teraz chcem su ruže Cordes.
https://www.slovensketrvalky.sk/sortiment/ruze-kordes
skus pozriet sem https://www.nejkrasnejsi-ruze.cz/pohadkove-ruze/
Janulik03 ty jsou fakt nádherný! mně se nejvíc líběj takový ty, co vypadaj jak pivoňky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje