Garfie díík, ale ono na fotkách človek vypichne to pekné ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 Já si to dovedu představit, moji rodiče mají zahradu 1500 metrů, je mi jasné, že jsou tam nehostinné konce
Ale máš tam všechny květiny, co mám nejraději-pivoňky, růže, vistárie, magnolie, hortenzie a takové ty bílé koule, teď si sakra nemůžu vzpomenout, jak se jmenují.... :-)
Garfie Kalina! a má ju sused, heeč. Počkaj až zakvitne, hned to tu hodím
Janulik03 Jo! Kalina, jasně!! :-) No nezapomeň mě zase trochu podráždit, už se na ni těším!! ![]()
Garfie Sused ju chcel vyrezať a tak som do neho hustila, že teda dooobre, nechám ju tu.
Janulik03 akú máš, prosím ťa, odrodu tej Kordesky? Ja ich ruže milujem
Mám zatiaľ len jednu, ale teším sa, až zasadím ďalšie. Strašne by som chcela Pomponellu a z ťahavých mi na jednom fóre odporučili Jasmínu a Florentinu.
Janulik03 Ja vim, tu historku si pamatuju a jsem pripravena kdykoli prijit v noci souseda postrasit! ;-)
sisa.b objednala som tuto https://www.slovensketrvalky.sk/produkt/rosa-herzogin-christiana-ruza-1
a tuto https://www.slovensketrvalky.sk/produkt/rosa-rosengrafin-marie-henriette-ruza-1. Doma co nam tam neviem nazov
tieto ruže mám zas inde ale tie teda idu ako divé, keby som nestrihala, zožeru nás.
Ta drobná červená se jmenuje jak?
Ronna hovorim jej cervena ruza
, ma plne drobne ruzicky, kvitne v kuse az do mrazov a rychlo vyhana slahune. Prepac ale fakt neviem nazov. Inak moc nedledujem odrody a nazvy. Vacsinou to beriem paci- beriem. Pripadne zachranim zdochlinu z obchodu lebo mi je jej luto, co je presne tento pripad
Estara To jsou krásné růže. Mně teď přistálo doma v balíku 7 nových, jsem začátečnice. Vybrala jsem každou jinou. Mám je založené v zemi a o víkendu budu sázet. Konečně mám Munstead Wood od Austina, tu mi zatím vždycky vyprodali, až teď jsem se dočkala. ![]()
Moc se mi líbí ty mísy s vodou, kde plavou květy růží, každý jiný.
sisa.b a teraz spekulujem kam by sa mi zmestila ta Jasmine ![]()
Estara To jsou krásné růže. Mně teď přistálo doma v balíku 7 nových, jsem začátečnice. Vybrala jsem každou jinou. Mám je založené v zemi a o víkendu budu sázet. Konečně mám Munstead Wood od Austina, tu mi zatím vždycky vyprodali, až teď jsem se dočkala.
Moc se mi líbí ty mísy s vodou, kde plavou květy růží, každý jiný.
Děkuji a ať se zadaří s růžemi. Mně přijde, že navzdory tomu, co se říká, jsou růže poměrně nenáročné. Jedině to stříhání na jaře a zakrývání na podzim (i když to poslední dobou docela flákám
), to si vždycky říkám, proč jich proboha mám tolik! Jinak jim ale žádnou extra péči nevěnuju.
Janulik03 určite jej miesto nájdeš
Vraj sú obe dosť odolné a nenáročné, preto mi ich dievčatá odporučili.l
Mandloň v plném květu

Meruňka začíná

Garfie uz je to tuuuuu

hlavne ze litaji vcelky![]()

Janulik03 Nádherná
Já včera záviděla v centru města!

Janulik03 V pátek vodím syna do kroužku kolem botanické zahrady-a tam je za plotem neuvěřitelná magnólie, má tak pět metrů v průměru, je obrovská a vypadá jako koule, asi ji nějak speciálně stříhají, minule zrovna nakvétala, tak se těším, že pozítří ji uvidím v plném květu (vždycky si pak vzpomenu na tu moji novou chudinku, co loni měla první (a jediný) květ (a bouchla jsem na to šampaňské)-a letos asi nebude žádný....)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje