Kromě růží mám ještě velkou slabost pro modrý kytky a digitálisy

Kromě růží mám ještě velkou slabost pro modrý kytky a digitálisy

crazydaisy uzasne
crazydaisy ja zas vsehochut 
Vymklo sa trochu spod kontroly
Děkuji všem, radši nebudu zmiňovat všechny, určitě bych se do toho zamotala.
A přidávám pozdrav z loňského dubna, letos toho samozřejmě ještě tolik není.

Janulik03 Díky, blbý je, že to je na chalupě. Poslední dva roky se tam dostanu méně často než bych chtěla a nějak to pak nestíhám. Začíná to být zarostlá, nezvladatelná džungle. Naposled jsem tam byla v říjnu, tak ani nevím, co přežilo zimu.
crazydaisy tak o to viac je to obdivuhodne
ty bilozeleny hortenzie mame v praci na zahrade,jsou nadherny.:-)
viktorka_od splavu já sem si říkala že to znám, ale ne název, tímto díky mpmeri za edukaci. My to měli roky rokoucí doma a žila fakt nenáročně, chcípla pak jednou z ničehož nic..úplně uschla. Ale tak i kytky maj nějakej limit asi?
Ounz ja kdysi dovlekla malou trnovou korunu, to je pry pribuzna, pak jsem se odstehovala a rodicum to zarostlo cely okno. a jeste neco cemu se rikalo “draci zub”, to taky vsude trousilo potomky:P jj myslim ze kytka neroste vecne
crazydaisy Estara Janulik03 Máte krásné zahrady ![]()
Estara crazydaisy Janulik03 to je nádhera ![]()
crazydaisy kumula, teda motýlí krík mám biely aj fialový. Keby som nestrihala, zožeru nás. Tak celé leto vlastne chodím po záhrade s nožnicami v pohotovosti. Beriem to radom, len tak medzi rečou strihám
.
Teraz sme ostrihali Visteriu celkom radikálne, som zvedavá či zakvitne. Minulý rok bola krásna.

Mate nadherne zahrady!
Nebudu jmenovat, urcite bych na nekoho zapomnela :) takze si tu pochvalu privlastnete dle libosti :)
viktorka_od splavu jo trnovou korunu (co není trnová koruna, jak sem se teď doveděla v botaniše garten) mam taky..zůstala mi v péči kamarádčina z koleje..furt se má k světu.
Děkuju všem
. Janulik03 vistárii máš nádhernou. Ta naše nám předloni zbourala svoji oporu, tak jsme ji radikálně seřezali a loni kvetla úměrně tomu materiálu, který zůstal ![]()
crazydaisy naša už sa omoala navždy okolo zábradlia, takže ani nemožme vymeniť. Ani teda nechceme aj ked nesplna vysoké estetické nároky. A vždy sa mrcha snaží preraziž do podkrovia a zhodiť aspon okapy zo strechy. Je to veľký boj.
Janulik03 to máš pravdu, je to boj. Taky pořád stříháme. Ale když kvete je to krása a ta vůně.
Janulik03 Já tu tvoji zahradu prostě miluju, neříkám to poprvé!! ![]()
Ester divoká zahrada, paráda! Kousek od nás je taková stará zahrádkářská kolonie, téměř v lese a tam to miluju, většinou to vlastní starší lidi, všecho už je vzrostlé a bujné, nikdo nemá moc morál se o to moc starat, v květnu je to nádherná procházka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.