Dám to sem, je to zahradní věc. Mám radost. Teď to teplo, prosím!

Dám to sem, je to zahradní věc. Mám radost. Teď to teplo, prosím!

Děkuji, já doma moc jiných kytek nemám. Balkón na jihozápad, takže vše mi tam v létě spálí slunce, takže fialky jsou to jediné, co mi doma pěkně roste a kvete.
Renusatko Ty jsou tak krásný!
Nemáte někdo nějaké vyzkoušené zásilkové zahradnictví? Vím přesně co chci, tak mi přijde skoro jednodušší těch pár kytek objednat, než to hledat v obchodě a přinést spolu s tím další, co nebude pak kam dát.
letolet objednávám ze Zahradnictví Spomyšl, Havliš a Flos. Se všemi jsem spokojená.
Renusatko Krásné fialky.
Renusatko Ty jsou nádherný.
Pinot Noir Co to je za houpačka prosím? Zrovna shanim pro mamku a ta by se ji myslím přesně hodila k nábytku.
Pinot Noir Co to je za houpačka prosím? Zrovna shanim pro mamku a ta by se ji myslím přesně hodila k nábytku.
Pinot Noir moc pěkná!
Já už se tak těším na to jarní počasí příští týden, máme tolik plánů na zahradě, tak už to chci realizovat. Čáru přes rozpočet mi ovšem dělá vládní nařízení - moje nejbližší a nejoblíbenější zahradnictví u Kinského, ač je kousek, je v jiném okrese ![]()
Pinot Noir taky už čekám na jaro. Dostala jsem k narozeninám toto
![]()
Tak když už se na nás valej ty Velikonoce, tak jsem trochu tvořila.

vanilka Kde je, prosím ,zahradnictvi u Kinského ?
Děkuji.
viktorka_od splavu Pinot Noir děkuji, vyzkouším.
černá káva Žďár nad Sázavou
vanilka To mmam trochu dál, ale v létě by to mohlo vyjít
Snad.![]()
EDITH4B tohle je super!![]()
maji to na jedne plazi,kam chodime.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.