Philodendron odrůda Birkin konečně i na něj přišlo jaro

Philodendron odrůda Birkin konečně i na něj přišlo jaro

berush Nádhera. Taky jsem o něm uvažovala, ale vzhledem k tomu, jak mi jdou ty dva scandes v koupelně, si raději koupím víno.
berush Krásny! ![]()
berush hezkej, na ten bych si taky myslela (kdybych ho měla kam dát
)
A dotaz k hnojení, v tom jsem nebyla nikdy moc důsledná, občas nějaká ta tyčinka. Když jsem minulej víkend přesázela, můžu už jim to tam nacpat nebo moc brzy?
Ounz Hnojíť by sa malo najskôr o 14 dní po presádzaní. ![]()
Biely kvet dík :)
Mam v zimnej zahrade molice na granatovniku. Vsetko som presadila dala tycinky proti skodcom a dufam ze bude pokoj. Hnus hnusny poletujuci.
A potom som si urobila levitujuce orchidejky.

Janulik03 To je moc pěkný.
rasaNori Smaozavlažováky seženeš na cokoli, koukni třeba na Urbalive by Plastia (česká firma). Olivovník a všechno podobný musíš na zimu šoupnout do sklepa nebo do chodby, prostě zazimovat. Jahoda a bílá fasáda nevidim v čem by měl bejt problém, pokud to po ní zrovna děcka nebudou rozpatlávat :D
MP Meri no toho posledniho se dost obavam:D a staci ho dat do pokoje, kde ke pres zimu cca 17 stupnu? Myslim ten olivovnik.
Konečně je víc slunce a kvetou mi fialky na východním okně.

Renusatko tie tvoje fialky ![]()
Renusatko nádhera!![]()
Včera si děti koupily fialku, že o ní budou pečovat. No jsem napjatá, jak dlouho jim to vydrží.
Presadila jsem kytky a měla jsem to rozmyšlené tak dokonale, že mě čeká cesta do Hornbachu, abych vyměnila velký květináč za několik menších. Doufám, že účtenka je v autě. ![]()
continuity jo tak to se mi stane naprosto vzdycky:-) bud mi tri kvetinace prebyvaji, nebo aspon jeden chybi
no presazovani u nas zatim nehrozi, nasnezilo by mi na zada:-P
Renusatko Nádhera ty tvoje fialky
Renusatko to je úžasné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.