Zarinya těším se až si sednu s knížkou na terasu...No, zatím čeká na zahradě zabalený. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
EDITH4B taky me uz ta zima stve.![]()
tak at ji brzy uzijes.![]()
EDITH4B To je super. Já bych to teda měla jako křeslo pro jednoho
, žádné mačkání při čtení knihy.
Zarinya děkuju!
Renusatko já tam mám v plánu být sama
Teda většinou. On má můj muž skoro dva metry a přes sto kilo,to by nebylo žádný pohodlí!
EDITH4B to je paráda. Taky jsem o tom uvažovala, ale máme už na terase moc věcí, takže zvítězila houpačka, která bude celou sezónu v zahradě.
continuity ty jsi šikovná
. My zaseli s dětmi osení, hodně předčasně, ale teda naštěstí, protože vyrostlo asi pět chlupů, byl by to horký kandidát na letošní cenu o nejhnusnější dekoraci. Takže snad stihneme reparát.
Vcera v Krcskem lese kytky jeste spaly, ale dnes jsem v Sarce nasla kvetouci krivatce ceske a par fialek. Mam letos nekolik botanickych vyletovych cilu. Tak snad nas nekdy pustej.

Pinot Noir díky! Mě to hrozne baví. Jsem si říkala, že půjdu nekam dělat vazby, až mě nadobro opustí síla na moji práci.
osení jsem zasela predlonske, alr dnes jsem zjistila, že ho mají v Hornbachu. Tak když nevzejte, půjdu tam potřetí.![]()
Pinot Noir já chtěla koupit závěsný,takový jako má Janulik (to drhaný bílý) a do zahrady něco jako máš ty. Ale muž mi koupil toto- jako překvapení. Tak plánuju do zahrady další dřevěnou lavičku (jednu už mám pod pergolou), kterou natřu norskou červenou barvou...Mám letos se zahradou velký plány,tak už se fakt modlím za jaro.
Pinot Noir krasna hojdacka. Urcite bude poriadne vyuzita.
EDITH4B to si dostala krasny darcek. Je to super posedenie .
Tiez musim natriet lavicko-hojdacku tento rok.
Ta cervena je taka pekna v zahrade ze vobec nebanujem ze sme do nej sli, tak smelo do nej.

viktorka_od splavu Pinot Noir Můžu se zeptat, za jak dlouho to od toho Havliše přišlo? Objednávala jsem tedy jen jednou, vše skladem, žádný předprodej, ale trvalo to měsíc.
Paní Ef loni na jaře to trvalo, dva tři týdny možná, ale bylo to u všech zahradnictví stejné, byli přetížení, měla jsem pro to pochopení.
Paní Ef ty jo, fakt nevim, ale u tech kytek je normalni ze to trva, tyden dva urcite
Janulik03 jo, ta červená je moc fajn
Ty to máš krásný všechno!
EDITH4B dakujem , u nas sa tie cervene budy asi zacali mnozit. Vsimla som ze uz ich maju aj dalsi susedia ![]()
Janulik03 příklady táhnou ![]()
Nevíte, dá se někde v čr sehnat stephania erecta (caudex)? Internety mi házej jen ebay a amazon.ca
Koupila jsem na Rohlíku sazenice pelargónií a petúnií a teď čtu, že můžou ven až po Zmrzlých. Nevím, co s nima budu teď dva měsíce doma dělat ![]()
Pinot Noir máma je vždycky mívala na parapetu na okně na verandě, kde je světlo ale chladněji, normálně je už zalívala, nějaký takový místo by se u tebe nenašlo?
edit, mluvím o pelargoniích teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje