Mha promiň ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 trhy jsou mor. Vzdycky domu dotahnu, co poberu a pak zoufale obchazim zahradu, kam to jako dam
Přesně! Už týden tu mám kzasazeni mečíky a jiřiny. A nevím, kam je dát
Po vzoru Pinot Noir asi odryju kus trávníku ![]()
Tak nějak mi zmutoval jahodník... Minulý rok byl 100% bílý.
Wow! To jsem ještě neviděla. Nám letos zmutovalo asi pět sedmikrásek do temně růžové. A loni i letos naopak z růžové na bílou srdcovka.
Karoleena dělá něco tvoje brambora (stephania teda)? Ta moje zatím mlčí..
Ounz Nedělá! Zrovna jsem tuhle na tebe a tu tvoji myslela, jestli máš víc štěstí na nějaký náznaky lupení... Už jsem si i zas cosi googlila, ale to vůbec nemá význam, v každým článku jiná, naprosto protichůdná informace (určitě aspoň trochu přímýho slunka x v žádným případě na přímý slunko, před zasazením na 24h namočit x rozhodně nemáčet ani nezalívat, atd), tak ji asi ještě chvíli nechám svýmu osudu. Kontroluju jen pohmatem, jestli neměkne. Ale furt nic, no. :/
Karoleena no, tak to sme na tom stejně, milion protichůdných informací..já teda občas zaleju a udělala sem jí skleník z igelitovýho sáčku..ale nic, mlčí..
Paní Ef Já mám tuhle jahodovou odrůdu už od frigo sadby, vybírala jsem to kvůli kvetum.
Jdu si postěžoval, že jsem stále neprodala zahradu. A to na ní mám i vzrostlé stromky, keře, angresty... Že chybí místo na gril... Ten jsem teda nevysadila. ![]()
Aspoň mi vykvetl šeřík. Modré skvrny pod větví jsou pomnenky, ty se vplizily na zahradu samy.

Mha no ten je ale krásný..voní?
SunEclipse Ano, voní pěkně a hezky vypadá, vybírali jsme ho s manželem a spolu sazeli. Pokaždé, když se stěhujeme, bereme ho s sebou.
Takže jak odkvete, tak ho vykopem. Chudák, ani to neví.
Mha ee, jak často se stěhujete?
a já si postěžuju na kosy, mám takové patrové truhlíky už jsem dávala foto, asi jako
a ty potvory se usmyslely že si v tom asi postaví hnízdo nebo co, prostě rozhrabují a vyhazují hlínu ven a už rozkvetlý jahody poškubali a vůbec mě štvou - zatím teda veškerý odvetný opatření ignorují a koček se nebojí... tak nevim co s tím, nějaké rady a tipy?
Mha angrešt ![]()
Kde tu zahradu máte? Se bojím, ze daleko. Gril mame přenosný, ten se vejde vsude.
Letos me potesila delosperma. Prezila mrazy bez jakekoliv ochrany, a kvete jak o zivot. Na kytku kupovanou jako letnicku dobry vykon.

Mha Taky mám okrasné jahody - sytě růžové, světle růžové a bílé.
Zahrádku se snažím neúspěšně pronajmout. Jediný zájemce o pronájem se tvářil, že je tam moc jahod, malin, rybízu, keřů, stromů a květin... Všichni ostatní ji chtějí jen koupit.
Moje škornice alpská, hezky se rozrůstá

Tak Betty To je hezké.
Mha Fakt? V Jihlavě přenechání zahrady v kolonii, žádné stromy a keře, pouze záhonky, chatka, dětské prolézačky a pískoviště. Roční nájem 16 tisíc a za přenechání 80 tisíc. Za dve hodiny padesát zájemců. Sledovali jsme s manželem tu smršť a nestačili se divit, někteří nabízeli i víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje