Sweet Potato Já se tak těším až budeme zase jezdit po památkách .![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
už ![]()

viktorka_od splavu aj u mňa rozkvitli, tento rok im to trvalo![]()
Tady to kvete![]()
Odpovídám popameti, snad se trefim.
continuity Zahrádku máme na Zlínsku, už to vypadá nadějně.
viktorka_od splavu Stěhujeme se pořád, nás to bavi![]()
Kan Taky jsem čekala smršť a ono to jen tak kape a ještě to při tom ohrnuje nos. ![]()
A dala bych sem nějakou hezkou fotku, ale mám všude bahno a plevel. Tak se budu jenom kochat.
viktorka_od splavu milacka u nás ještě vůbec nekvetou. Těším se, několik kamarádů mi loni poslalo odkopky, tak vůbec nevím, jaké barvy a kde budu vlastně mít.
První měsíček
. Kdybys měla zájem o sazenice, něco by se tu našlo. Zatím jsou pidi. Kdybys měla někdy třeba cestu kolem, ozvi se, vyryla bych ti ;) Sweet Potato

A kvete kalina. Kořeny jsou sice sousedčiny, ale půl keře považuju za svůj ![]()

viktorka_od splavu u nas kosatce maji zatim jen poupata. Rododendron a mala azalka taky jen opatrne rozkvetaji, vysoka azalka ma jeden jediny kvet na celem keri. Pivonky asi cekaji, az v cervnu odjedem, aby rozkvetly a odkvetly. Vloni zrovna nejak dost prselo, kdyz kvetly, takze strasne brzo hnedly a jak byly nacucane, tak se i lamaly. Tak letos asi zas nic. Z nasazenych asi dvaceti meciku vyleza jeden. To zahradniceni fakt miluju ![]()
Pinot Noir tak to je zajímavý, protože tu zas máme už skoro odkvetlou:-)

kosatce budu letos už muset taky vykopat a rozesadit,no snad se mi to povede aniž bych je zlikvidovala
Kokoska pivoňky jsem letos odhodlaná nenechat si sežrat mravenci, jako každý rok.. tak snad se mi to letos povede:-P jo a loni mi skoro vůbec nevykvetly hortenzie, tím, že letos už u nás později zjara nemrzlo, tak by to mohlo být lepší, už mají aspoň listy..
Byla jsem dnes ve květinářství (maminka má narozeniny) a měli tam 1 květ pivoňky za 100 korun. Není to přehnané? ![]()
Nekoupila jsem to:) zadání bylo žlutá květina.
viktorka_od splavu jste prostě ve všem napřed ;)
Pinot Noir Jé, děkuju. To bych si tu cestu měla udělat.
Ty moje jsou o něco menší, ehm.

Sweet Potato no tak ale ty se rozrostou! Ne, že bych ti je nechtěla dát, ale měla jsem zato, že se ti vůbec neuchytily. Tohle jsou pěkné rostlinky, za dva roky budeš nadávat, že nevíš, co s nimi ![]()
Nové, čerstvo zasadené

dobry den, co si myslite o mojej vegete/ligurceku? je mi snad po plecia a kazdy rok vyrastie viac a viac, nemala by som okrem strihania aj rozdelit korene, alebo nieco take? uz je vyssia ako moje ribezlove kricky:-)
Chloe Krásný. My máme Libečka III. Všechny předchozí byly větší a ještě větší, až po několika letech zašly.
Všichni to máte krásně rozkvetlé, tohle je prostě oáza.
Já jsem přes plot uviděla pinoňku a nutně ji potřebuju.

Kan Tak tuhle potrebuju taky...
@Chloe Libecek může náhle vyhynout, ale většinou se drží na místě mnoho let. Jestli ten starý dareba už vyrobil potomstvo, tak si pár kousků presad pro jistotu bokem. Já sama mám teda spíš problém vyhubit tu příšeru a udržet ji v patřičných mezích. Do výšky má v dobrých dobách přes dva metry. Ty špatné časy mu většinou způsobím já motykou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje