Janulik03 jezis to znam![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha moja salvia minuly rok vyzerala ako tvoja. V jesene som nemilosrdne urezala skoro nad zemou a teraz vyzera lepsie. Taka mladica.
A nemozes ten tvoj uces dat trebars sem? ![]()
Kan Teď jsi mě trochu vyděsila... Chmel patří do stejné party jako konopi, do háje, co já tu zveřejňuju...
Ale to bych teda musela být hodně namesicna... Co když to tam vyseli moji vyrostci?![]()
Ne, klid, je koriandr nebo kakost. Určitě.
Mha a petrzelka nejaka to bejt nemuze?
moora no v sobotu sa budem do prace plizit zadom a ani ocickom nezavadim ![]()
Mha Mně přijde, že koriandří mimina ještě nevoněj.
mooraPPetržel dávám jako třetí tip. Ještě vymyslet nějaké ceny pro vítěze ![]()
Janulik03 copak 15 rudbekii, ale zkus na zahradu nacpat 4 oskeruse!
Mha mozem prispiet rudbekiou? Kludne sko tretia cena ![]()
moora nestras! ![]()
Mha vitezi poslou prispevatelky toho vlakna rostlinu dle sveho vyberu a vsechny je bude muset vysadit
Janulik03 To je dobrý nápad, poradíte mi strih
Treba na anglicky trávník, pro změnu barvy bych musela pít nějaké buď kyselé nebo zasadité nápoje, mohla bych si naroubovat dredy, na podzim pěkně vyplet, vyhrabat a svázat, na zimu prikryt chvojim...![]()
Uz jsem si vlasy strihala nuzkama na papír i nuzkama na nehty, ale zahradnickýma jsem to ještě nezkusila![]()
Mha Podle mě je to koriandr a ty máš covid ![]()
Když jsme u těch "vůní" Jsem chtěla dopřát sazenicím dýní, aby se měly dobře. Dostala jsem radu nechat zapařit posekanou trávu dva tři dny a pak to k těm dýním hodit. Myslím, že mi už bude úroda úplně jedno. Soused mě zabije! Ty dýně jsou u jeho plotu a on tam má nějakou novou paničku. Jsem myslela, že to za chvíli vyvane. No, tak ne. Strašný smrad to je
Se teď po zahradě poloužím, aby mě neslyšel. Naštěstí si na zahradu nevidíme ![]()
copak to je kytičku? vyfotila jsem ji přes plot u sousedů a teď si tady s mamkou lámeme hlavu, co to je zač...
plantnet nevěděl

RoSa mohl by to být hyacintovec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje